Seyduna
Ölümü Güzelleştirir Ölen ...
|
 |
« : 15 Temmuz 2007, 18:30:46 » |
|
TRForumcu Upload Yarışması Artık Sona Ermiştir Arkadaşlar.Bu Nedenle Artık Forumda Yarışma Olarak Değil Forum Adına Bir Upload Takımı Kurulacaktır.
Peki Bu Upload Takımının İşi Ne Olacak? Upload Takımı Forum İçerisinde Özellikle Filmler ve Programlar Bölümünde ( Bunun Dışındaki Bölümlerde Dahildir Buna ) Rar Şifresi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.trforumcu.com Olan Paylaşımlar Yapıcak vede TRForumcu İçin Çalışacaktır
Upload Takımının Üyeye Kazandırdığı Bir Şey Varmı Upload Takımı Üyeleri Forum İçerisinde Farklı Nick Rengine Sahip Olacaklar Forum İçerisinde Performansları Doğrultusunda Bölüm Sorumlusu ve de İlerleyen Aşamalarda Moderatör Olarak Yönetimde Yer Alacaklar.
Upload Takımına Katılmak İçin Gereken Nedir Takıma Girmek İçin Herhangibir Şartımız Yok. Ancak Takım İmtiyazlarına Sahip Olabilmek İçin Kendinizi Kanıtlamanız ve Uplaoder Liderine O Güveni Vermiş Olmanız Lazım.
Unutmayın ki TRForumcu En Hızlı Büyüyen , En Geniş vede Güncel İçeriğe Sahip Forumlardan Bir Tanesi. Şimdi Sizlerde BU Büyük Ailenin İçersinde Kendinize Yer Bulablirsiniz. TRForumcu Hiyerarşik Bir Yapıyla Değil Arkadaşlık ve Dostluk Bağları İle Yönetilmekde. Bu Nedenle Bizler Sizi Sadece Upload Takımına Üye Olmaya Değil Kurmuş Olduğumuz TRForumcu Ailesine Davet Ediyoruz.
Bu Şartları Kabul Eden vede Bu Görevde Bizlerle Birlikte Olmak İsteyen Arkadaşlar , Konu Hakkında Detaylı Bilgi Almak vede Takım Üyesi Olmak İÇin Pm Yolu İle Bana Ulaşabilir.
Not :Upload Takımında Moderatör Arkadaşlar Görev Alamayacaklar. Çünkü Zaten Moderatör Olmuş Olan Arkadaşlar Görevleri Doğrultusunda Upload Yapmalı ve Karşılık Beklememeliler. Kaldı ki Onlar Zaten Yönetimimiz İÇerisinde 
Takım Oluşana Kadar Takım Liderleri :
DeaTaciTa
Seyduna WwW.TRForumcu.CoM Yönetimi ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
forumumuzda uzun vadede calışmak isteyen arkadaşlarımızın kendilerini göstermeleri için oldukça güzel bir fırsattır bu uygulamamız..
moderatör yada bölüm sorumlusu olarak ailemize katılmak isteyenlerin bu fırsatı değerlendirmesini öneririm..
deniz kardeşim oldukça acık anlatmış ekleyecek bir sey bırakmamış bana..
başarılar diliyorum herkese...
|
|
|
|
|
|
TRForumcu Niye Bukadar Güzel ? Acaba Neden ??
Herşey Rahat Yolunda.
|
|
|
|
bende katılmak isterim ama biliysunuz işlerim bu ara felaketin ötesinde bu yüzden affınıza sığınıyorum..  sonrasında iyi bir tatil.. geldikten sonra elimden ne gelirse yapacağım.. herkese şimdiden başarılar diliyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|