İnternette dolaşırken gözüme ilişti. Yapan kişi çok güzel bir düşünce geliştirmiş.
Lütfen aşağıyı okuyun...
Ben sevgilime dogum gunu icin degisik bir hediye hazirladim. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş YapBir site
yaptim ona.Ona 20 yasi icin 20.000 kisinin doğum gununu kutlamasini saglayacak bir site yaptim ve hala bu hediye gelismeye devam ediyor.Sevgilimin dogum gunu 1 ocak. 1 ocaka kadar 20.000 kisiyi bulmak istiyorum.Isim, eposta ve dogum gunun kutlu olsun demek guzel bir mesajla yeterli bu projeye katkida bulunmak icin.Eposta adresleri sitenin hicbir yerinde yayinlanmiyor. Sadece kisileringercekligini ortaya koymak icin eposta adreslerini istedim.Sevgilimin, canimin dogum gununde bu hediyeyi gorup sevinmesi icin desteklemek ve onun dogum gununu kutlamak isterseniz, Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş YapCanim´in 20. yasi icin 20.000 kutlama
sitesine girebilirsiniz.20.000 kisiyi bulmam belki zor gorunuyor ama ben elimden geleni yapip elde edebilecegim en fazla kutalam icin calisacagim.Yardimlarinizi bekliyorum.Eposta adresleri yani gizli bilgiler kesinlille sitede gosterilmeyecektir hediye gerceklesince bilgiler silinecektir.Sitenin gercekliginden, benim gercekligimden emin olmak isteyen varsa msnden gorusebilirizz adresim:bektasaykut@hotmail.comIsmim Bektas Aykut ATALAY.Daha fazla bilgi isteyen olursa ozel mesaj ya da eposta gondersin cevaplarimMutlu ve umutlu gunler dilerim,Aykut