|
guzel paylasım bılgılendırdıgın ıcın tesekkurler benım kıdemlı olmamam az kaldı dıger uyelere kolay gelsın
|
|
|
|
|
|
Etiketler:
Yeni Üyelik Dereceleri ,
Yeni Üyelik Dereceleri indir ,
Yeni Üyelik Dereceleri download ,
Yeni Üyelik Dereceleri yükle ,
Yeni Üyelik Dereceleri şarkı sözü ,
Yeni Üyelik Dereceleri program ,
Yeni Üyelik Dereceleri yeni ,
Yeni Üyelik Dereceleri msn ,
Yeni Üyelik Dereceleri ifadeleri ,
Yeni Üyelik Dereceleri mp3 ,
Yeni Üyelik Dereceleri sözleri ,
Yeni Üyelik Dereceleri resimleri ,
Yeni Üyelik Dereceleri resim ,
Yeni Üyelik Dereceleri videosu ,
Yeni Üyelik Dereceleri kaydet ,
Yeni Üyelik Dereceleri bedava ,
Yeni Üyelik Dereceleri fotoğrafları ,
Yeni Üyelik Dereceleri albümü ,
Yeni Üyelik Dereceleri full ,
Yeni Üyelik Dereceleri videoları ,
Yeni Üyelik Dereceleri video ,
Yeni Üyelik Dereceleri free ,
Yeni Üyelik Dereceleri forum
kцt§λ£ ©Øⁿ√Әя§Э Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yaphttp://img59.imageshack.us/img59/8741/163ap4.gif
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
Ben Bundan Sonra Rütbe Alamayacağım O Zaman 
|
|
|
|
|
|
YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN

YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI
|
|
|
MeLaNcHoLy
нєяşєу вєη∂єη öη¢є вєη (ѕєη) ∂єη ѕσηяαуıм...
|
hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çook ii kıdemler inş.bende bunların en üst kademeine gelcem diye düşünüyorum ama daha çoköğrenceğim şeyler war
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gerçekten güzel olmuş eline sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mavii_karanlik
Yer :
biTmiŞ aŞkLarIn sessİzZ ŞehrİndEn...
SaßıR SuSKuNLuK DeĞiL...iŞiTiLmeYeN ßiR FeRYaTTıR.
|
güsel olmuş ellerine sağlık
|
|
|
|
|
|
[SIZE=10]bİlmİyorsun Sende Bİlmİyorsun Hep Bİlmesİ Gerekenler Bİlmedİ Zaten Sende Bİlmİyorsun
Şİmdİ Odamda HİÇbİr Ses Yok Bazen Kalbİmİn AtıŞları Dahİ SessİzlİĞe BÜrÜnÜyor Ve O Anda Neden Bu Sessİzlİk Dİye Merak Edİyorum
Masam Da Duran GÜleÇ YÜzÜne Bakıyorum SaÇların GÖzlerİnİn Önene Gelİrdİ,ben DÜzeltİrdİm O Anda Nede GÜzel GÜlÜmserdİn..
Şİmdİ Unutmak İstemekle Unutmak İstememek Arasinda SıkıŞıp KalmıŞım.
Senlİ GÜnlerİ HİÇ Kİmseyle YaŞayamayacaĞimi Bİlİyorum Tekrar Kİmselere SÖz VeremeyeceĞİmİ Ya Da Kalbİmdekİ Yerİne GÖz Dİkenlere TahammÜl EdemeyeceĞİmİ İŞte BÜtÜn Bunlari Bİlİyorum Ama Neden Sessİzce Senİ Uzaktan İzlemek Zorundayim İŞte Bunu Bİlmİyorum
Ve BİlmedİĞİm Cevapsiz Sorulara Bİr Yenİsİ Daha EklendİĞİnde Ben Daha Çok Susuyorum.
İnanmanı Beklemİyorum; bazen Ayaklarımı Çekİp Karnıma GÖzlerİmİ Kapıyorum Neden Bu Hareketİ Yapıyorum? Yoksa Benden Yİne Bana Mı KaÇıyorum? Kendİme Tekrar Mı Hapsoluyorum? Ben Neden Ve Nİye………..
İlk Defa Hayat Yenİlmek İstemİyorum,o Gemİye Atlamak İstİyorum Yanıma Yanımı Yanlarımı YanlızlıĞımı Senİ Ve SenlİlİĞİ Almak İstİyorum. Gemİ UzaklaŞırken O Kıyıdan Ben Hanİ, DÜnyaya BaĞıracaktım Mutluyummmmm…
Neden BÖyle Susuyorsun Kİ Sankİ Hanİ Benİm SuskunluĞumu Sesİnle Bozacaktın. Şİmdİ Bende SensİzlİĞe DoĞru Yol Alsam Mı Bİlmİyorum.[/SIZE]
|
|
|
|