TRForumcu | ForumHaberlerGüncel Haberler Eğitim Haberleri (Moderatörler: )Artık Öğrencilerin de `günü` Var
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Artık Öğrencilerin de `günü` Var
Cevaplar 1
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 74
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Artık Öğrencilerin de `günü` Var  (Okunma Sayısı 74 defa)
√нι∂∂єηнєαят√
кคlק tคภгıאค є๓คภєt
WebMaster

Forum Para : 3981.00 YTL
Karizma Puanı : 1128
Teşekkür: Edilen: 582
Alınan: 890
E-Posta
« : 14 Nisan 2008, 17:03:07 »

Bakanlığın bu sürpriz kararıyla ilköğretim okulları ve liselerde`Öğretmenler Günü` gibi `Öğrenciler Günü` de kutlanacak. Okullarınaçılışı ve dolayısıyla İlköğretim Haftası`nın her yıl farklı tarihleredenk gelmesi sebebiyle `Öğrenciler Günü` için net bir tarih koyamayanbakanlık, bunun yerine `okulların açıldığı haftanın son günü`nde kararkıldı. Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, `eğitim öğretimin devamettiği bütün günlerin öğrenciler günü` olduğunu vurgularken, özel birgünü de `Öğrenciler Günü` olarak belirlediklerini söyledi. Yeni bireğitim öğretim yılının başladığı haftada öğrencilere `öğrenciliğinfarkında olmalarını sağlayacak` etkinlikler düzenleyeceklerini anlatanBakan Hüseyin Çelik, Öğrenciler Günü`yle öğrencilerin hem eğlenmelerihem de yeni yıla heyecanla başlamalarını sağlamayı amaçladıklarınıkaydetti.

Anneler Günü okulda kutlanacak

İlköğretim veliselerde kutlanan `Belirli Gün ve Haftalar Çizelgesi`ni değiştirenMilli Eğitim Bakanlığı, çizelgeye `Demiryolları Haftası, Organ Bağışıve Nakli Haftası, Dünya Çocuk Hakları Günü, Dünya Kadınlar Günü,Yaşlılar Haftası, Anneler Günü, Vergi Haftası ve Babalar Günü`nü deilave etti. Buna göre ilköğretim ve liselerin çeşitli etkinliklerindeYeşilay Haftası ve Gaziler Günü gibi 45 gün ve hafta kutlanacak veyaderslerde işlenecek. Yine ilköğretim ve liselerde uygulanan kütüphane,edebiyat, tiyatro gibi `öğrenci kulüpleri` çizelgesine, `bilişim veinternet kulübü` ile `pulculuk kulübü` de eklendi.

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
Elimiel
Yetkili

Yer : Ankara
Forum Para : 3776.00 YTL
Karizma Puanı : 181
Teşekkür: Edilen: 23
Alınan: 23
« Yanıtla #1 : 14 Nisan 2008, 17:15:53 »

gereksiz ve ilginç tşk.

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Tags: