|
 |
« : 09 Nisan 2007, 17:00:15 » |
|
Arkadaşlar yeniliklerimiz devam ediyor... En büyük yeniliğimizden biri de "sanal hayvan" uygulamasıdır...
- Peki nedir bu sanal hayvan? - Sanal hayvan, mesaj yazarak veya konu açarak kazandığınız paralar ile sitemizin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapMarket bölümünden, yetiştirmek üzere bir hayvan almanızı sağlar... Yetiştirebileceğiniz Hayvanlar;
Kedi Sincap Hamster Maymun Köpek Tavşan
her hayvanın değeri 500 YTL'dir. (Çok paragözüm )
Bu hayvanlardan herhangi birini satın almak için Marketimizin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapSanal Hayvan Satış bölümüne giriniz... Eğer ki yeterli paranız var ise, herhangi bir hayvanı alabilirsiniz... Hayvanınızı aldıktan sonra sol kısımda Sanal yuva bölümü çıkacaktır... Böylece hayvanınızı yuvaya verebilirsiniz... Hayvanınız, orda eğitilecektir ve büyüyecektir...
* Birden Fazla Sanal Hayvan Alabilir miyim? - Tabi ki. Bunun için, marketimize giriyoruz ve Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapExtra Satın Al Kısmından, 2. hayvanımız için alma hakkı satın alıyoruz.. Satın almak için Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapBuraya Tıklayabilirsiniz...
Aldığınız hayvanları aç bırakmamaya özen gösterin Bol Bol yiyecek satın almalısınız... Hayvanınıza yiyecek almak için Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapBuraya tıklayınız....
Her bir hayvan satın almak 500 YTL Hayvanınıza yiyecek almak 50 YTL
Umarım açıklayıcı olmuştur... Sorusu olan varsa çekinmeden iletsin 
|
|
|
|
|
|
Etiketler:
Sanal Hayvan ,
Sanal Hayvan indir ,
Sanal Hayvan download ,
Sanal Hayvan yükle ,
Sanal Hayvan şarkı sözü ,
Sanal Hayvan program ,
Sanal Hayvan yeni ,
Sanal Hayvan msn ,
Sanal Hayvan ifadeleri ,
Sanal Hayvan mp3 ,
Sanal Hayvan sözleri ,
Sanal Hayvan resimleri ,
Sanal Hayvan resim ,
Sanal Hayvan videosu ,
Sanal Hayvan kaydet ,
Sanal Hayvan bedava ,
Sanal Hayvan fotoğrafları ,
Sanal Hayvan albümü ,
Sanal Hayvan full ,
Sanal Hayvan videoları ,
Sanal Hayvan video ,
Sanal Hayvan free ,
Sanal Hayvan forum
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
Seyduna
Ölümü Güzelleştirir Ölen ...
|
Teşekkür Ediyorum Onur . Biraz Uğraştırdı Seni Ancak Güzel Oldu. Bu Arada Bana 500 YTL Borcun Var Unutma . İlk Başta 1000 YTL'den Aldım Ben Heyvanı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Konularımı Pek Sık Takip Edemediğim İçin Soru ve Sorunlarınıza Yardımcı Olamıyorum. Benim Konularımla İlgili Problemler İçin PM Atınız. TRForumcu = Aile/Paylasım/Sevgi/Saygı
.'\ /`. .'.-.`-'.-.`. ..._: .-. .-. :_... .' '-.(o ) (o ).-' `. : _ _ _`~(_)~`_ _ _ : : /: ' .-=_ _=-. ` ;\ : : :|-.._ ' ` _..-|: : : `:| |`:-:-.-:-:'| |:' : `. `.| | | | | | |.' .' `. `-:_| | |_:-' .' `-._ ```` _.-' ``-------''
|
|
|
|
ben unuturum onu beslemyı gerce aldım ama tesekkurler emegıne saglık
|
|
|
|
|
|
kцt§λ£ ©Øⁿ√Әя§Э Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yaphttp://img59.imageshack.us/img59/8741/163ap4.gif
|
|
|
|
çok güzel ya. artık forumda boş kaldığımda bol bol para harcayacağım. ancak benim fazla param yok sanırım. teşekkürler onur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|