|
ağaç kesme motoruyla direk kafadan heryer kan olur. işte heyecen bu he he he 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
*mY mİrAcLe*
Yer :
Herkesin bakmadigi yonden bak dunyaya. MEVLANA Kimseden sana kötülük gelmesini istemiyorsan fena söyleyici, fena öğretici, fena düşünceli olma.....Mevlana
Yalan Dünya Her Dört Mevsimde Bir Bahar Olur
|
bende seni direk boğrak öldürürdüm sonrada şu imzandaAki gibi yanan bir yere atardım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
moore
Benimle Uğraşanla Bende Uğraşırım
|
SENİ İLK BAŞTA TIRAŞ EDERİM VE KAFA TASINI ÖZENE ÖZENE KESERİM BEYNİNİN İÇİNDEN PARÇA KOPARIRIM VE SANA YEEDİRİRİM VE GERİ KALANINI AKBABALARA VERİRİM VE VÜCUDUNU DA ÇÖPLÜGE ATARIM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben senin önce parmaklarını kesip yedirirdim sonra da kollarını ve bacaklarını kesip gövdeni ikiye ayırarak öldürürdüm tabi oyun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
berxcan bnde sana sırasıyla sunları uygulardım 1. kafanın üzerinden tır geciririm kafanı ezerim...  2. 3 tane şiş i boğazına sokarım...  3. göğsünü acarım orda ne varsa cigerler kalp vb herseyi matkapla delerim  4. kollarını omuz bölümünden ağaç motoru yardımı ile bölerdim  5. göbek deliğinden bi samuray kılıcı girip belinden cıkarsa ii olur onu da yapalım  6. belden aşağısında ise tüm derini yüzerdim  7. diz kapaklarına kazığı çakardım.  8. ayak bileklerini kırardım  9. ayaklarından 2 şer parmak koparırdım  10. geri kalan parmaklarındaki tırnakları çıkarırdım -----galiba en abartılı ve ürkütücü benımkı oldu  ----- mezara atmaya bile gerek kalmadı die dusunuorum kımse dokunamaz ben bile zuhaha 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende senin önce gözerini çatalla alıp ellerimle ezip tekrar gözüne sokardım.Sonra da kerpetenle tüm tırnaklarını alır yerine kestiğim parmakları koyardım daha sonra kollarını 20 parçaya ayırıp kıyma makinesinde kıyma haine getirirdim sonra kafanın üzerinden silindir geçirip kafanı kağıt gbi yapardım sonra tüm vücudunu kuşbaşı yapıp kıyma makinesine tekrar sokardım sonra da onu köfte yapıp insanlara yedirirdim. Galiba Bu Daha Tiksinç Oldu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|