|
 |
« : 03 Temmuz 2007, 00:41:54 » |
|
benden bir eglence daha en çok yapmak isteyipte yapamadıgınız şey nedir benim üniversiteyi bitirmek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
tek bir kişiyi yanıma alıp kimsenin bulamayacağı biryere gitmek ve asla geri dönmemek
|
|
|
|
|
|
BEN Düşsemde kalkarım tutma elimden Gururum merhamet ummaz zalimden Beddua çıkmazdı şair dilimden Sabrımı tükettin ciğerin yansın
|
|
|
acelyam
Yer :
yanlızlıklar şehrinden
sewebilme ihtimali değil gerçek aşktı ama anlamadn
|
sevdiğimin sevgisini kazanıp onunla yarım kalan hayallerime dewam etmek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 bugüne kadar istediğim herşeyi yaptım sayılır.. şimdi dj ve programcı olmak onlarıda kışa halledicem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mavii_karanlik
Yer :
biTmiŞ aŞkLarIn sessİzZ ŞehrİndEn...
SaßıR SuSKuNLuK DeĞiL...iŞiTiLmeYeN ßiR FeRYaTTıR.
|
yapamadığım tek şey...tek başıma antepe gitmek istiyorum ama gidemiyorum....
|
|
|
|
|
|
[SIZE=10]bİlmİyorsun Sende Bİlmİyorsun Hep Bİlmesİ Gerekenler Bİlmedİ Zaten Sende Bİlmİyorsun
Şİmdİ Odamda HİÇbİr Ses Yok Bazen Kalbİmİn AtıŞları Dahİ SessİzlİĞe BÜrÜnÜyor Ve O Anda Neden Bu Sessİzlİk Dİye Merak Edİyorum
Masam Da Duran GÜleÇ YÜzÜne Bakıyorum SaÇların GÖzlerİnİn Önene Gelİrdİ,ben DÜzeltİrdİm O Anda Nede GÜzel GÜlÜmserdİn..
Şİmdİ Unutmak İstemekle Unutmak İstememek Arasinda SıkıŞıp KalmıŞım.
Senlİ GÜnlerİ HİÇ Kİmseyle YaŞayamayacaĞimi Bİlİyorum Tekrar Kİmselere SÖz VeremeyeceĞİmİ Ya Da Kalbİmdekİ Yerİne GÖz Dİkenlere TahammÜl EdemeyeceĞİmİ İŞte BÜtÜn Bunlari Bİlİyorum Ama Neden Sessİzce Senİ Uzaktan İzlemek Zorundayim İŞte Bunu Bİlmİyorum
Ve BİlmedİĞİm Cevapsiz Sorulara Bİr Yenİsİ Daha EklendİĞİnde Ben Daha Çok Susuyorum.
İnanmanı Beklemİyorum; bazen Ayaklarımı Çekİp Karnıma GÖzlerİmİ Kapıyorum Neden Bu Hareketİ Yapıyorum? Yoksa Benden Yİne Bana Mı KaÇıyorum? Kendİme Tekrar Mı Hapsoluyorum? Ben Neden Ve Nİye………..
İlk Defa Hayat Yenİlmek İstemİyorum,o Gemİye Atlamak İstİyorum Yanıma Yanımı Yanlarımı YanlızlıĞımı Senİ Ve SenlİlİĞİ Almak İstİyorum. Gemİ UzaklaŞırken O Kıyıdan Ben Hanİ, DÜnyaya BaĞıracaktım Mutluyummmmm…
Neden BÖyle Susuyorsun Kİ Sankİ Hanİ Benİm SuskunluĞumu Sesİnle Bozacaktın. Şİmdİ Bende SensİzlİĞe DoĞru Yol Alsam Mı Bİlmİyorum.[/SIZE]
|
|
|
|
Sanki o hayatımda hiç olmamış gibi yaşamak...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|