|
|
arkadaşım oradaki yazıyı okumuşsun kör değilsin ama anlamamışın
spordaki cumhuriyet fenerbahce cumhuriyetinden kadıköylü panzehir
yazmıştım bu bir
ikinciside tarih yazmak slogansa fenerbahce cumhuryietide spordaki bir slogandır siz yazarken sloğan olup biz yazarken bu ayrımcılık yapmaksa bence asıl ayrımcı sizsiniz...
ikincisi rica etsem diger repleri de alıp orada 0 görünmesini sağlarsanız sevinirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
hadi panzehir - hadı exdevıl kim döverse onun dedıgı olsun... te allam ya dert ettıgınız seye bakın yaaaa şampıyon sivasspor bu arada vıdeo güzelmiş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spordaki cumhuriyette öncelikle Türkiye Cumhuriyeti milli takımı vardır Replerini sildirmek için bize değil adminlerle iritbata geçmelisin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kahkahaa exdeville bir sorunum yok ki benim:)
o it lafı olmasa bende video için aynı şeyi sölerim ama olay hakaretse aboo yani
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şaka kız şaka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnızca şunu eklemek istiyorum +18 +16 bunlar hiçbir alanda o yaşın altındakilerin girmesini engelleyemezki zaten.Amaç uyarmaktır.Televizyonda da var bu ibareler sanki 18+ ibareli filmleri istese o yaşın altındakiler izleyemezmi sadece bir kumanda kadar uzaktır..Önemli olan uyarmaktır, insiyatif karşıdakine kalır...Mahkemelerde de bu böyledir her olayda, biz uyarmıştık dersin ispatlarsın içeri girmezsin...Tıpkı sigara paketlerindeki gibi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|