|
|
 |
« : 19 Ekim 2007, 19:21:25 » |
|
[SIZE=10] Arkadaşlar ben çok acayip bir durumla karşı karşıyayım... Bende 2 tane proğram var. pc ye kurmak istiyorum. 2 sinin de crackları var. fakat ikiside kurarken serial istiyor... 8-9 saattir aramama rağmen hiç bir sitede serialini bulamadım. Herkes cracklarını vermiş. Demekki sadece bende serial istiyor. proğram yüklendikten sonra pacth yapılıyor ve ful oluyor... Ama dediğim gibi ikisinin de kur serialleri lazım... Bulursak sevinirim...
3d Driving-school® 3.1 kur seriali Hollywood FX Gold 4.5.8 kur seriali
[/SIZE]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
Crackları Rapid'e Upload Ettikten Sonra Konuya Eklermisiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3D Driving-schooll için Clutch şifresini kullanabilirsin... Daha sonrada CRACK.reg dosyanı kullanarak programı full yapabilirsin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3D Driving-schooll için Clutch şifresini kullanabilirsin... Daha sonrada CRACK.reg dosyanı kullanarak programı full yapabilirsin...
Çok teşekkürler ya. Walla oldu. Bir de Hollywood FX Gold 4.5.8 kur seriali olursa çok sevinirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hollywood FX Gold 4.5.8 programını açtığın klasörün içinde Info.txt dosyası veya benzeri bir dosya varsa onu incelersen iyi olur çünkü 3D Driving-schooll'un passwordunu orada buldum webde bende şifre bulamadım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|