TRForumcu.NeT - OrG - BiZ - Us - İnFo | Bilgi ve Paylaşım PlatformuBilgisayar DünyasıGenel Yardım & Teknik Destek (Moderatörler: )AĞDAKİ BİLGİSAYARLARDN EKRANIMI GÖRÜYOLAR LÜTFEN YARDIMMM........
Konu Bilgileri
Konu Başlığı AĞDAKİ BİLGİSAYARLARDN EKRANIMI GÖRÜYOLAR LÜTFEN YARDIMMM........
Cevaplar 5
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 171
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: AĞDAKİ BİLGİSAYARLARDN EKRANIMI GÖRÜYOLAR LÜTFEN YARDIMMM........  (Okunma Sayısı 171 defa)
xxday
Çaylak
*

Yer : afyon
Forum Para : 56.00 YTL
Karizma Puanı : 0
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 0
E-Posta
« : 29 Şubat 2008, 15:39:12 »

işyerinde ağa bağlı bir bilgisayarda çalışmaktayım ama diğer personellerden bir tanesi uyanıklık yapmış ve benim pcnin ekranını gösteren bir program indirmiş ve benim ekranımı ne yaptığımı görüyor böyle programları engellemek mümkünmü veya bilgisayarımı nasıl güvenli hale getiririm.ç..........
ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür edrim ayrıca artı rep verilecekltir
herkese saygılarv

Etiketler: AĞDAKİ BİLGİSAYARLARDN EKRANIMI GÖRÜYOLAR LÜTFEN YARDIMMM........ , AĞDAKİ BİLGİSAYARLARDN EKRANIMI GÖRÜYOLAR LÜTFEN YARDIMMM........ indir , AĞDAKİ BİLGİSAYARLARDN EKRANIMI GÖRÜYOLAR LÜTFEN YARDIMMM........ download , AĞDAKİ BİLGİSAYARLARDN EKRANIMI GÖRÜYOLAR LÜTFEN YARDIMMM........ yükle , AĞDAKİ BİLGİSAYARLARDN EKRANIMI GÖRÜYOLAR LÜTFEN YARDIMMM........ şarkı sözü , AĞDAKİ BİLGİSAYARLARDN EKRANIMI GÖRÜYOLAR LÜTFEN YARDIMMM........ program , AĞDAKİ BİLGİSAYARLARDN EKRANIMI GÖRÜYOLAR LÜTFEN YARDIMMM........ yeni , AĞDAKİ BİLGİSAYARLARDN EKRANIMI GÖRÜYOLAR LÜTFEN YARDIMMM........ msn , AĞDAKİ BİLGİSAYARLARDN EKRANIMI GÖRÜYOLAR LÜTFEN YARDIMMM........ ifadeleri , AĞDAKİ BİLGİSAYARLARDN EKRANIMI GÖRÜYOLAR LÜTFEN YARDIMMM........ mp3 , AĞDAKİ BİLGİSAYARLARDN EKRANIMI GÖRÜYOLAR LÜTFEN YARDIMMM........ sözleri , AĞDAKİ BİLGİSAYARLARDN EKRANIMI GÖRÜYOLAR LÜTFEN YARDIMMM........ resimleri , AĞDAKİ BİLGİSAYARLARDN EKRANIMI GÖRÜYOLAR LÜTFEN YARDIMMM........ resim , AĞDAKİ BİLGİSAYARLARDN EKRANIMI GÖRÜYOLAR LÜTFEN YARDIMMM........ videosu , AĞDAKİ BİLGİSAYARLARDN EKRANIMI GÖRÜYOLAR LÜTFEN YARDIMMM........ kaydet , AĞDAKİ BİLGİSAYARLARDN EKRANIMI GÖRÜYOLAR LÜTFEN YARDIMMM........ bedava , AĞDAKİ BİLGİSAYARLARDN EKRANIMI GÖRÜYOLAR LÜTFEN YARDIMMM........ fotoğrafları , AĞDAKİ BİLGİSAYARLARDN EKRANIMI GÖRÜYOLAR LÜTFEN YARDIMMM........ albümü , AĞDAKİ BİLGİSAYARLARDN EKRANIMI GÖRÜYOLAR LÜTFEN YARDIMMM........ full , AĞDAKİ BİLGİSAYARLARDN EKRANIMI GÖRÜYOLAR LÜTFEN YARDIMMM........ videoları , AĞDAKİ BİLGİSAYARLARDN EKRANIMI GÖRÜYOLAR LÜTFEN YARDIMMM........ video , AĞDAKİ BİLGİSAYARLARDN EKRANIMI GÖRÜYOLAR LÜTFEN YARDIMMM........ free , AĞDAKİ BİLGİSAYARLARDN EKRANIMI GÖRÜYOLAR LÜTFEN YARDIMMM........ forum
Sponsor Bağlantı
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
Evo
Aslım
Yönetici
*

Yer : mysql
Forum Para : 6958.00 YTL
Karizma Puanı : 2094
Teşekkür: Edilen: 24
Alınan: 667
Herşey Rahat Yolunda (H)
thunder@trforumcu.com WWW
« Yanıtla #1 : 29 Şubat 2008, 16:18:36 »

Hangi programı kurduğunu bilseydik şunu silin bunu silin derdik ama.
Siz yinede bilgisayarım > denetim masası > program ekle ve kaldır butonuna tıklayarak çıkan listeden sizin bilginiz dahilinde olmayan bir program var ise onu kaldırın.

...Kalbimin Ritmi Senle Eşdeğer...

...Seni Çok Seviyorum Aslımmm...

xxday
Çaylak
*

E-Posta
« Yanıtla #2 : 03 Mart 2008, 11:11:07 »

tşk ederim yorumun için ama program benim pc de kurulu değil o kişinin bilgisayarında kurulu  o kişinin bilgisayarıda açılırken şifreli onun için bakamıyorum  ilgine tekarar teşekkür ederim selamlar

xxday
Çaylak
*

E-Posta
« Yanıtla #3 : 05 Mart 2008, 09:59:14 »

yokmu  yardım edecek arkadaşlar hala bekliyorum ilginize tşk edrim

υηкησωη
Unknown
Yönetici
*

Yer : Server
Forum Para : 28.00 YTL
Teşekkür: Edilen: 4
WWW E-Posta
« Yanıtla #4 : 05 Mart 2008, 12:04:14 »

Genelde Uzaktan Erişim Olayları Bir Program Aracılığı ile yapılmaktadır. Remote Administrator, Logmein v.s. gibi eğer bu tür bir program bilgisayarınızda yüklü değilse kişi bilgisayarınıza trojan bulaştırıp o şekilde sisteminizi görüyor olabilir eğer öyleyse çözümü Format atmaktır...

Evo
Aslım
Yönetici
*

Yer : mysql
Forum Para : 6958.00 YTL
Karizma Puanı : 2094
Teşekkür: Edilen: 24
Alınan: 667
Herşey Rahat Yolunda (H)
thunder@trforumcu.com WWW
« Yanıtla #5 : 05 Mart 2008, 16:00:51 »

Belki de ufak bir trojen atmış olabilir bilgisayarınıza her yaptığınızı görüyordur. İmkanınız var ise format atmak.

...Kalbimin Ritmi Senle Eşdeğer...

...Seni Çok Seviyorum Aslımmm...

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Tags: