TRForumcu.NeT - OrG - BiZ - Us - İnFo | Bilgi ve Paylaşım PlatformuBilgisayar DünyasıGenel Yardım & Teknik Destek (Moderatörler: )Anakart-DVD RW ilişkisi?
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Anakart-DVD RW ilişkisi?
Cevaplar 1
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 147
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Anakart-DVD RW ilişkisi?  (Okunma Sayısı 147 defa)
Twister
Üye
**

Yer : Samsun
Forum Para : 144.00 YTL
Karizma Puanı : 0
Teşekkür: Edilen: 7
Alınan: 0
« : 02 Mayıs 2008, 19:09:54 »

Arkadaşlar arkadaşıma DVD-RW almak istiyorum ancak arkadaşımın anakartı çok eski(8 sene önce alınmış).Acaba DVD-RW aldıktan sonra herhangi bir sorun çıkar mı?Bu konudaki yorumlarınızı öğrenmek istiyorum.

Sponsor Bağlantı
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
kanka_07
Çaylak
*

Yer : antalya
Forum Para : 16.00 YTL
Karizma Puanı : 2
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 2
E-Posta
« Yanıtla #1 : 02 Mayıs 2008, 20:01:35 »

Arkadaşım DVD-RW nin girişi ile anakartının girişleri aynı olsun başka hiçbir sorun olmaz.. demek istediğim söyle bişi var bazı yeni DVD-RW larda besleme girisi ve data girişleri farklı seninki İDE olacak ve takacaksın çalişacak... bu kadarrr sana istersen DVD-RW lerde tavsiye edebilirim iyi bişi olsun istiyorsan lightscribe özellikli ve 16X yazma hızı olan bişi al derim lightscribe ne demek dersen cd lerin üzerine resimlerini basabilirsin...

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Tags:
Google Aramaları: anakart dvd