|
|
 |
« : 29 Ocak 2008, 15:38:41 » |
|
arklar bir bilgisayar warda sorun onda yardım istiyorum. bilgisayar kendinden kapanıyor ama sanki ısınıpta kapanıyor gibi oyunlarda hemen kapanıyor we bilgisayarı açmak için elektriği kesip biraz bekledikten sonra açmak lazım.ne kadar geç açarsanda bilgisayar daha erken açılıyor eğer elektrik bağıntısını kesmezsen bilgisyardan ses geliyor. format atmayı düşünüyoruz ama cd kayıp formatsız bir çözümü warmıdır yada sorun nedendir biraz bilgi werseniz yardım ederseniz ii olcak şimdiden saolun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
Sorun işlemcin fanında weya kendinde olabilir.formatla geçmez büyük bi ihtimal.donanımı deiştirmen gerekebilir.yinede bilenlere sor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bilgisayarın kapanmasının bir kaç nedeni olabilir. Donanımla ilgili bir çakışma olabilir Donanımlarında ısınma olabilir (İşlemci,ram) Bilgisayarında virüs olabilir.
Tam bir virüs taraması yapınız. Isınıyor diyorsan işlemci fanınızı biraz büyütünüz. Daha iyi soğumasını sağlayınız. İmkanınız var ise su soğutmalı sistemler kullanınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oyuna girerken kapanıor diyorsun bence buyuk ihtimal işlemci nin fazla ısınmasın dan kaynaklanıor. ama bundan emin olmak için everet home edition adlı bi prog var onu kur orda herşeyi takip edebiliyosun işlemci ısısına bak normal de bir pc 30 40 en fazla 55 derece olur 80 i geçtiği zmn kendiliğinden kapanır. oyuna girdiğin zmn işlemci ısısına bak eğer buyuk bi artıs görüosan kesin işlemcinin fazla ısınmasıındandır sorunun. bunun içinde işlemci fanını temizle sogutucuyu temizle termal macunu yenile olmadı yeni bi işlemci fanı all
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merhaba arkadaşım bilgisayarın çalışırken kapağı açık tut ve bu çekilde çalıştır işlemci fanı tozdan dolayı bazen dura biliyoo ve sen bunu kontrol et eğer fanda bişey yoksa ozaman işlemcide problem var demek ben butür problemlerle çok karşılaşıyom işlemci ve işlemci fanına baktır sen.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gerekli şeyler söylenmişti zaten konu kilitlenmiştir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|