TRForumcu.NeTBilgisayar DünyasıGenel Yardım & Teknik Destek (Moderatörler: )bilgisayar kendinden kapanıyor yardımm!!!!
Konu Bilgileri
Konu Başlığı bilgisayar kendinden kapanıyor yardımm!!!!
Cevaplar 5
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 299
Önceki Önceki Konu
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Konu Derecelendirme: 0 Bookmark and Share
Konu: bilgisayar kendinden kapanıyor yardımm!!!!  (Okunma Sayısı 299 defa) EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu
giray91
Aktif Üye

Forum Para : 808.00 YTL
« : 29 Ocak 2008, 15:38:41 »

arklar bir bilgisayar warda sorun onda yardım istiyorum.
bilgisayar kendinden kapanıyor ama sanki ısınıpta kapanıyor gibi oyunlarda hemen kapanıyor we bilgisayarı açmak için elektriği kesip biraz bekledikten sonra açmak lazım.ne kadar geç açarsanda bilgisayar daha erken açılıyor eğer elektrik bağıntısını kesmezsen bilgisyardan ses geliyor. format atmayı düşünüyoruz ama cd kayıp formatsız bir çözümü warmıdır yada sorun nedendir biraz bilgi werseniz yardım ederseniz ii olcak şimdiden saolun

TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
LoNeLy
Kıdemli Üye

Forum Para : 445.00 YTL
« Yanıtla #1 : 29 Ocak 2008, 15:57:06 »

Sorun işlemcin fanında weya kendinde olabilir.formatla geçmez büyük bi ihtimal.donanımı deiştirmen gerekebilir.yinede bilenlere sor

Evo
Yönetici
*

Forum Para : 7370.00 YTL
« Yanıtla #2 : 29 Ocak 2008, 16:05:56 »

Bilgisayarın kapanmasının bir kaç nedeni olabilir.
Donanımla ilgili bir çakışma olabilir
Donanımlarında ısınma olabilir (İşlemci,ram)
Bilgisayarında virüs olabilir.

Tam bir virüs taraması yapınız. Isınıyor diyorsan işlemci fanınızı biraz büyütünüz. Daha iyi soğumasını sağlayınız. İmkanınız var ise su soğutmalı sistemler kullanınız.

EmRee_058
Aktif Üye

Forum Para : 960.00 YTL
« Yanıtla #3 : 28 Şubat 2008, 17:31:42 »

oyuna girerken kapanıor diyorsun
bence buyuk ihtimal işlemci nin fazla ısınmasın dan kaynaklanıor.
ama bundan emin olmak için everet home edition adlı bi prog var onu kur orda herşeyi takip edebiliyosun
işlemci ısısına bak normal de bir pc 30 40 en fazla 55 derece olur 80 i geçtiği zmn kendiliğinden kapanır.
oyuna girdiğin zmn işlemci ısısına bak eğer buyuk bi artıs görüosan kesin işlemcinin fazla ısınmasıındandır sorunun.
bunun içinde işlemci fanını temizle sogutucuyu temizle termal macunu yenile olmadı yeni bi işlemci fanı all

meskalito
Çaylak
*

Forum Para : 88.00 YTL
« Yanıtla #4 : 02 Mart 2008, 15:19:57 »

merhaba arkadaşım bilgisayarın çalışırken kapağı açık tut ve bu çekilde çalıştır işlemci fanı tozdan dolayı bazen dura biliyoo ve sen bunu kontrol et eğer fanda bişey yoksa ozaman işlemcide problem var demek ben butür problemlerle çok karşılaşıyom işlemci ve işlemci fanına baktır sen.

Evo
Yönetici
*

Forum Para : 7370.00 YTL
« Yanıtla #5 : 02 Mart 2008, 15:29:42 »

Gerekli şeyler söylenmişti zaten konu kilitlenmiştir.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır