TRForumcu | ForumBilgisayar DünyasıGenel Yardım & Teknik Destek (Moderatörler: )Format
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Format
Cevaplar 1
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 157
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Format  (Okunma Sayısı 157 defa)
adonis1981
Aktif Üye

Forum Para : 980.00 YTL
Karizma Puanı : 4
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 3
E-Posta
« : 20 Kasım 2007, 19:23:49 »

Merhaba arkadaşlar dizüstü bilgisayarım var ve C: sürücüsünde kulandığım önemli programlar var, benim öğrenmek istediğimi  pc de yasal olduğu için kurtarma cd si kullanıyoruz ben bu programları silmeden C:/ ye nasıl format atabilirim  ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler .

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
Evo
**Aslım**
Yönetici
*

Yer : mysql
Forum Para : 7106.00 YTL
Karizma Puanı : 5214
Teşekkür: Edilen: 38
Alınan: 677
Herşey Rahat Yolunda (H)
« Yanıtla #1 : 20 Kasım 2007, 23:46:29 »

C bölümünden başka bir bölüm var mı var ise oraya yedek alın yok ise dvd veya cd benzeri depolama aygıtlarına yedeğinizi aldıktan sonra format atınız.

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

...Kalbimin Ritmi Senle Eşdeğer...

...Sıkça Sorulan Sorular...

...Seni Çok Seviyorum Aslımmm...

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Tags:
Etiketler: Format , Format indir , Format download , Format yükle , Format bedava , Format albümü , Format full , Format video , Format forum