|
|
 |
« : 27 Ağustos 2007, 02:48:07 » |
|
Merhaba arkadaşlar Norton İnternet security 2007 kullanıyorum ve program indirmek içinde İnternet Download maneger kullanıyorum indirilen dosyayı açmadan önce in.dow.mang virüs konturolu yapması için nortonu exe. programlarını gösteriyom ama hiç taramadan indiriyor hata bilerek trojen virüs yüklü dosya indirdim ve açtı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
Merhaba, Artan internet kullanımı ile birlikte, antivirüs firmaları da rekabete girişti. Eski yıllarda birinciliği elinde tutan Norton firması, günümüzde popüleritesini çok çok yitirdi. Bir çok güvenlik firması, antivirüs programları arasında sıralama yaptı ve norton beklenilmeyecek kadar arkalarda çıktı. Güvenlik yönünden hafif kaldığı herkes tarafından bilinmektedir. Size tavsiyem, Norton antivirüs yerine, Kaspersky kullanmanızdır. Şuan için liderliği elinde tutuyor, hiç de bırakacak gibi görünmüyor. Kaspersky final sürümü olan 7.0'ı sitemizden temin edebilirsiniz.Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapKonuya Ulaşmak için tıklayın... Memnun kalacağınızdan eminim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yanıtınız için teşekür ederim öncelikle doğru norton eski özelliğini yitirdi ama napalım işte insan alışınca pek vazgeçemiyo bazen. kasperskiyi kullandım yalnız bir dergide okuduğum kadarıyla kasmada bir problem yokta sisteme yükledikten sonra tüm dosyalara 63 kb lık bir işlem bırakıyo ve buda pcye baya bi zarar verdiği yazıyodu bazen öyleki kendini bile vürüs olarak bulduğu gibi trajikomik bir olaylada karşı karşıya kalabiliyosunuz  sorumun yanıtını pek alamadım ama yinede teşekkürler gerçi bu konu hakkında bilginiz olmadığı içindir oda olsaydı yazacağınızdan süphem yoktu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|