|
|
 |
« : 06 Kasım 2007, 17:58:04 » |
|
Arkadaşlar ben internetten Pardus Linux indirdim. Kendi ftp adresinden indirdim. Gelen iso yu en düşük hızda yazdırdım. Sonra kuruluma başladım. Yarıya kadar ilerliyor, Yarıdan sonra bir kaç tane dosyanın olmadığını söyleyip kurulumu iptal ediyor. Başka pc lerde de denedim aynı. Ben belki cd de bir hata verdır dedim gittim bir proğramcıdan pardus aldım. Onun bilgisayarında varmış hemen bana endüşük hızda yazdırdı verdi ben evde denedim. Bu seferde ne olsun ; Kurulum ayarlarını yaprıktan sonra dosyaları kopyalamaya başlamadan aynı hatayı veriyor. Ben bu cd yi geri ***********ürüp verdim başka bir yerden de Pardus aldım . Onu kurayım dedim . O da aynı yerde farklı bir dosya hatası veriyor... Kısacası ne yapacağımı şaşırdım... Arkadaşlar soruyorum size; Şimdi ben nasıl yüklerim bu Pardus'u?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
Başka cd'ler denedim diyorsunuz başka pclerde denemeye çalışın linux kurulumu farklıdır. Ntfs veya Fat32 olarak kurulum yapamazsınız harddisklere ext1 veya ext2 diye bölümleri ayırır. Bence siz pardus'un resmi sitesinden yardım isteyin daha çok yardımları dokunacaktır. Bir kaç kez kurulum yaptım ve hiç böyle bir sorun yaşamadım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|