TRForumcu.NeT - OrG - BiZ - Us - İnFo | Bilgi ve Paylaşım PlatformuBilgisayar DünyasıGenel Yardım & Teknik Destek (Moderatörler: )İ.explorer 7 java sorunu (acil yardım)
Konu Bilgileri
Konu Başlığı İ.explorer 7 java sorunu (acil yardım)
Cevaplar 3
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 294
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: İ.explorer 7 java sorunu (acil yardım)  (Okunma Sayısı 294 defa)
nightlion
Üye
**

Yer : Antalya
Forum Para : 268.00 YTL
Karizma Puanı : 1
Teşekkür: Edilen: 11
Alınan: 1
GeceAslanı
« : 07 Mayıs 2008, 23:16:00 »

arkadaşlar internet explorer 7 kullanıyorum javadan sorun oluyor mesela bu alttaki resim normalde hareketli ama o şekilde resimdeki gibi duruyor normalde yazı bile yarım...

işte bu alttaki gibi olmalı hareketli ama olmuyor...
bu operadaki normal olan resim...

internet explorer da da böyle olmalı ama olmuyor neden??

acil ardım

Sponsor Bağlantı
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
¢яαzу ¢νѕ
||| ѕє∂αт |||
Yönetici
*

Yer : ∂αтαвαѕє
Forum Para : 5228.00 YTL
Karizma Puanı : 266
Teşekkür: Edilen: 92
Alınan: 160
нєяşєу нєρ ѕσηяα ρєкι ηє şιм∂ι
sedat@trforumcu.net WWW
« Yanıtla #1 : 08 Mayıs 2008, 01:43:19 »

Arkadaşım java ile felan alakası yok ki senin koyduğun ilk resimin uzantısı jpg yani hareketsiz bir resim dosyası altta verdiğin ise gif dosyası yani hareketli bir resim dosyası. Normalde hareketli dediğin resimin uzantısına iyice bi bak neden hareketli olmadığını anlarsın uzantısını gif yaparsanda çalışmaz Adobe ImageReady veya herhangi bir gif yapan program ile oynamalar yaparak hareket katabilirsin.

nightlion
Üye
**

Yer : Antalya
Forum Para : 268.00 YTL
Karizma Puanı : 1
Teşekkür: Edilen: 11
Alınan: 1
GeceAslanı
« Yanıtla #2 : 08 Mayıs 2008, 13:22:27 »

arkadaşım jpg ile gif arasındaki farkı biliyorum ....

bak ilk resim i.exp. ten farklı bi siteden benim rütbem o şekilde görünüyor normal olarak aynı resimdeki gibi,

ama operada aynı siteyi açtığım zaman o şekilde hareketli görünüor normalde de öyle olması gerekiyor ama olmuyor net.exp. de

amcamlara gitmiştim orda denedim i.exp i orda da operadaki gibi normal yani hareketli çalışıyordu analtabildim mi bende de öyle olması gerekiyor....

bluemirror84
Üye
**

Yer : BALIKESİR
Forum Para : 152.00 YTL
Karizma Puanı : 0
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 0
E-Posta
« Yanıtla #3 : 24 Mayıs 2008, 18:30:41 »

Arkadaşım seni anlıyorum. Bendede öyle bi sorun var. Sanırım dediğin gibi Java kaynaklı. Sadece format atmadığım kaldı pc ye onuda yapcam mecbur.
Örneğin Yahoo mail, windows live mail, facebook, vb birsürü siteyi yarım yamalak açıyo ve sol altta " Bitti, ancak sayfada hata oluştu" diye ünlem işaretl bi hata veriyo..ünlem işaretine çift tıklayınca ayrıntısını görüyorm ama hiçbişey anlamıyorm..

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Tags:
Google Aramaları: java explorer internet sorunu