TRForumcu.NeTBilgisayar DünyasıGenel Yardım & Teknik Destek (Moderatörler: )lütfen yardımcı olun cok zordayım
Konu Bilgileri
Konu Başlığı lütfen yardımcı olun cok zordayım
Cevaplar 3
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 289
Önceki Önceki Konu
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Konu Derecelendirme: 0 Bookmark and Share
Konu: lütfen yardımcı olun cok zordayım  (Okunma Sayısı 289 defa) EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu
4everrap
Çaylak
*

Forum Para : 24.00 YTL
« : 10 Ağustos 2007, 10:15:13 »

yha arkadaslar bende bır sorun oluyo 5 dk da bır alg32 baslıgı altında socket error# 10053 software caused connection abort dıe bır yazı cıkıor lutfen bunu nasıl halledebılecegımızı bılen warsa yardımcı olsun lutfen yhaa

TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
Evo
Yönetici
*

Forum Para : 7374.00 YTL
« Yanıtla #1 : 10 Ağustos 2007, 10:20:09 »

yha arkadaslar bende bır sorun oluyo 5 dk da bır alg32 baslıgı altında socket error# 10053 software caused connection abort dıe bır yazı cıkıor lutfen bunu nasıl halledebılecegımızı bılen warsa yardımcı olsun lutfen yhaa

Özel mesaj ile size cevabı vermiştim. Alg32 ile ilgili sitedeki verdiğimiz destekteki komutların aynısını sizde uygulayın.

4everrap
Çaylak
*

Forum Para : 24.00 YTL
« Yanıtla #2 : 10 Ağustos 2007, 10:26:30 »

nese yha en iisi format attırmak ben bılgısayarda fazla ıı deılım dedıgınız yerlerde hıc bıse annamadım zaten w m playerde calısmıodu quartz.dll bulanamadı dıordu onuda yuklemıs oluruz formatla hersey ıcın saolun

Evo
Yönetici
*

Forum Para : 7374.00 YTL
« Yanıtla #3 : 10 Ağustos 2007, 10:46:03 »

nese yha en iisi format attırmak ben bılgısayarda fazla ıı deılım dedıgınız yerlerde hıc bıse annamadım zaten w m playerde calısmıodu quartz.dll bulanamadı dıordu onuda yuklemıs oluruz formatla hersey ıcın saolun

En temizi

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır