TRForumcu.NeT - OrG - BiZ - Us - İnFo | Bilgi ve Paylaşım PlatformuBilgisayar DünyasıGenel Yardım & Teknik Destek (Moderatörler: )ntldr missing press ctrl+alt+del sorunu (lütfen yardım)
Konu Bilgileri
Konu Başlığı ntldr missing press ctrl+alt+del sorunu (lütfen yardım)
Cevaplar 1
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 135
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: ntldr missing press ctrl+alt+del sorunu (lütfen yardım)  (Okunma Sayısı 135 defa)
bahacan1903
Çaylak
*

Yer : ist
Forum Para : 24.00 YTL
Karizma Puanı : 0
Teşekkür: Edilen: 7
Alınan: 0
« : 26 Şubat 2008, 01:39:15 »

partion magic ile harddiskimi 2 ye böldüm.ve olan oldu .Açılan siyah zemin üzerinde ntldr missing press ctrl+alt+del uyarısı ile karşılaştım . başlangıç disketi ile sadece ms-dos kipine inebildim oradn c: d: v.b ne yaptıysam görmedi. cd-rom desteği ile de birşey yapamdım çıldıracağim günlerdir uğraşyorum. lütfen yardım

Etiketler: ntldr missing press ctrl+alt+del sorunu (lütfen yardım) , ntldr missing press ctrl+alt+del sorunu (lütfen yardım) indir , ntldr missing press ctrl+alt+del sorunu (lütfen yardım) download , ntldr missing press ctrl+alt+del sorunu (lütfen yardım) yükle , ntldr missing press ctrl+alt+del sorunu (lütfen yardım) şarkı sözü , ntldr missing press ctrl+alt+del sorunu (lütfen yardım) program , ntldr missing press ctrl+alt+del sorunu (lütfen yardım) yeni , ntldr missing press ctrl+alt+del sorunu (lütfen yardım) msn , ntldr missing press ctrl+alt+del sorunu (lütfen yardım) ifadeleri , ntldr missing press ctrl+alt+del sorunu (lütfen yardım) mp3 , ntldr missing press ctrl+alt+del sorunu (lütfen yardım) sözleri , ntldr missing press ctrl+alt+del sorunu (lütfen yardım) resimleri , ntldr missing press ctrl+alt+del sorunu (lütfen yardım) resim , ntldr missing press ctrl+alt+del sorunu (lütfen yardım) videosu , ntldr missing press ctrl+alt+del sorunu (lütfen yardım) kaydet , ntldr missing press ctrl+alt+del sorunu (lütfen yardım) bedava , ntldr missing press ctrl+alt+del sorunu (lütfen yardım) fotoğrafları , ntldr missing press ctrl+alt+del sorunu (lütfen yardım) albümü , ntldr missing press ctrl+alt+del sorunu (lütfen yardım) full , ntldr missing press ctrl+alt+del sorunu (lütfen yardım) videoları , ntldr missing press ctrl+alt+del sorunu (lütfen yardım) video , ntldr missing press ctrl+alt+del sorunu (lütfen yardım) free , ntldr missing press ctrl+alt+del sorunu (lütfen yardım) forum
Sponsor Bağlantı
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
meskalito
Çaylak
*

Yer : dünya
Forum Para : 88.00 YTL
Karizma Puanı : 0
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 0
E-Posta
« Yanıtla #1 : 14 Mart 2008, 01:58:52 »

kardeş bunu yaparken hangi partişını böldün sen öncelikle c yi bölmeye çalışyıysan bu windowsa zarar vermiş olabilir yalnız eğer başka bölümü bölmeye çalıştıysan ve sonunda böyle bir promlemle karşılaşyıysan bunu bios ayarlarından düzeltebilirsin. sen bişey yapmadan bios ayarlarına bak derim ben kardeş.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Tags:
Google Aramaları: missing ntldr