TRForumcu.NeTBilgisayar DünyasıGenel Yardım & Teknik Destek (Moderatörler: )pc ön panele taktıgım jakları tanımıyor
Konu Bilgileri
Konu Başlığı pc ön panele taktıgım jakları tanımıyor
Cevaplar 5
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 285
Önceki Önceki Konu
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Konu Derecelendirme: 0 Bookmark and Share
Konu: pc ön panele taktıgım jakları tanımıyor  (Okunma Sayısı 285 defa) EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu
sinopsis
Meraklı Üye

Forum Para : 496.00 YTL
« : 07 Ocak 2008, 01:25:09 »

ön panele kulaklık ya da mik. taktıgım zaman otomatik olarak tanıması gerekirken tanımıyor manuel olarak girip ayarlamak istedigimdeyse mikrofonu tanımadıgını görüyorum ,kulaklıgıysa hat çıkışına getirdigim zaman çalışıyor  ses kartım Realtek HD sürücüyü kaldırıp tekrar kurdum gene olmadı yardım edersen sevinirim teşekkürler

TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
ѕωєєтнєαят¢ηη
WebMaster

Forum Para : 27576.00 YTL
« Yanıtla #1 : 07 Ocak 2008, 01:49:06 »

kullaklık yada mikrofonu birde arka çıkış yerlerine takarak deneyin belki ozaman çalışabilir yada kullaklık yada mikrofonuzun tanıtım cd si varsa onu yükleyip deneyiniz

sinopsis
Meraklı Üye

« Yanıtla #2 : 07 Ocak 2008, 17:01:47 »

teşekkürler ..

Arka panele taktıgımda çalışıyor ama ben ön paneldeki sorunu nasıl çözebilirim acaba bozulmuş olabilir mi?
  tanıtım cd si yok ne yapmalıyım ...

Evo
Yönetici
*

Forum Para : 7374.00 YTL
« Yanıtla #3 : 09 Ocak 2008, 16:18:49 »

Ön panele anakarttan veya seskartındankablo ile bir bağlantı sağlanmamışsa ön panelden mikrofonu veya benzerşeyleri kullanamaman çok normal. Kasanın içini aç ve ön panele gidenkablolara bak yok ise üzerinde isimleri yazar kendin takabiliyorsan takön panele kabloları.

sinopsis
Meraklı Üye

« Yanıtla #4 : 10 Ocak 2008, 10:24:48 »

cok teşekkürler yardımlarınız için

elektroket
Ben Yeniyim
*

Forum Para : 8.00 YTL
« Yanıtla #5 : 23 Şubat 2008, 01:52:08 »

Merhaba. Önce Realtek ses yazılımını (sağ alt köşede olması gerekiyor) aç. Orada Audio I/O seçeneğini tıkla. Sonra ingiliz anahtarı şeklinde olan Konnektör Ayarları ikonunu tıkla. Burada karşına 3 seçenek çıkacak. "Ön kulaklık takıldığında arka panel çıkışını sessizleştirin." seçeneğindeki işareti kaldırın. Yani ortadaki seçenek haricindeki diğer iki seçenek seçili olsun. Sonra ok deyip ayarlama işleminizi sonlandırın. Umarım probleminiz çözülmüştür.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır