TRForumcu | ForumBilgisayar DünyasıGenel Yardım & Teknik Destek (Moderatörler: )Projeksiyonda çift görüntü almak ekran kartıyla mı alakalıdır?
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Projeksiyonda çift görüntü almak ekran kartıyla mı alakalıdır?
Cevaplar 1
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 182
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Projeksiyonda çift görüntü almak ekran kartıyla mı alakalıdır?  (Okunma Sayısı 182 defa)
Twister
Üye
**

Yer : Samsun
Forum Para : 152.00 YTL
Karizma Puanı : 1
Teşekkür: Edilen: 9
Alınan: 1
« : 24 Şubat 2008, 22:39:53 »

Arkadaşlar bazı laptoplarda projeksiyon yaparken görüntüyü hem monitörde hem de projeksiyon cihazından alabiliyorum;fakat bazı laptoplarda ise projeksiyon cihazına görüntü geçtiğinde laptopun ekranı kararıyor ve montörden görüntü alamıyorum.Acaba çift görüntü almak ya da almamak ekran kartından mı kaynaklanıyor?

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
ѕ є ∂ α т
||| α∂мιηιѕтяαтσя |||
Yönetici
*

Yer : ∂αтαвαѕє
Forum Para : 6372.00 YTL
Karizma Puanı : 543
Teşekkür: Edilen: 81
Alınan: 169
нєяşєу нєρ ѕσηяα ρєкι ηє şιм∂ι
sedat@trforumcu.net WWW
« Yanıtla #1 : 24 Şubat 2008, 23:00:07 »

Arkadaşlar bazı laptoplarda projeksiyon yaparken görüntüyü hem monitörde hem de projeksiyon cihazından alabiliyorum;fakat bazı laptoplarda ise projeksiyon cihazına görüntü geçtiğinde laptopun ekranı kararıyor ve montörden görüntü alamıyorum.Acaba çift görüntü almak ya da almamak ekran kartından mı kaynaklanıyor?

Evet bu hem grafik kartından hemde grafik kartı yazılımından kaynaklanıyor olabilir. Genelde Tv Out ve video out özelliği olan kartlar çift monitör desteği veriyor. Grafik kartınızın driver ve yazılımını incelerseniz oradaki ayarlardan çift monitör ayarlamalarını yapabilirsiniz...

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Tags: