TRForumcu.NeTBilgisayar DünyasıGenel Yardım & Teknik Destek (Moderatörler: )proshow gold
Konu Bilgileri
Konu Başlığı proshow gold
Cevaplar 6
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 381
Önceki Önceki Konu
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Konu Derecelendirme: 0 Bookmark and Share
Konu: proshow gold  (Okunma Sayısı 381 defa) EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu
ozlemzafer
Çaylak
*

Forum Para : 20.00 YTL
« : 31 Mart 2008, 13:16:45 »

Öncelikle tüm site sakinlerine merhaba demek istiyorum ..

Benım bir sorunum var arkadaşlar 5 nisanda nişanım var ve proshow gold da bır slayt hazırladık fakat cd ye aktaramıyorum ve bırde reklam yazısını sılemıyorum bunun ıcın bana yardımcı olabılırsenız cok sevınırm ... Sad şimdiden teşekkürler

TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
ѕ є ∂ α т
Yönetici
*

Forum Para : 6460.00 YTL
« Yanıtla #1 : 31 Mart 2008, 13:36:40 »

Öncelikle tüm site sakinlerine merhaba demek istiyorum ..

Benım bir sorunum var arkadaşlar 5 nisanda nişanım var ve proshow gold da bır slayt hazırladık fakat cd ye aktaramıyorum ve bırde reklam yazısını sılemıyorum bunun ıcın bana yardımcı olabılırsenız cok sevınırm ... Sad şimdiden teşekkürler

Öncelikle hayırlı olsun der mutluluklar dilerim. Reklam çıkmasının sebebi kullandığınız Pro Show'un demo olmasından aşağıdaki linkten full versiyonunu indirip kurabilirsiniz. Reklam çıkması da cd ye çekememenizde demo olmasından kaynaklanıyor.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

ozlemzafer
Çaylak
*

« Yanıtla #2 : 31 Mart 2008, 15:15:33 »

çok teşekkür ederim güzel temmennileriniz için ,şuan deniyorum indirmeyi umarım olacak Sad

malesef setupta bır sorun cıkıyor error verıyor neden anlamadım gayet güzel indirdim ama kurulmuyor hata verdı

ѕ є ∂ α т
Yönetici
*

« Yanıtla #3 : 31 Mart 2008, 17:16:40 »

çok teşekkür ederim güzel temmennileriniz için ,şuan deniyorum indirmeyi umarım olacak Sad

malesef setupta bır sorun cıkıyor error verıyor neden anlamadım gayet güzel indirdim ama kurulmuyor hata verdı

Şimdi  bende indirdim kurulum normal yapılıyor tekrar indirmeyi deneyin hatalı inmiş olabilir...

ozlemzafer
Çaylak
*

« Yanıtla #4 : 01 Nisan 2008, 10:09:30 »

evet tekrar indirdim bu sefer calısdı fakat reklam yıne ortada cıkıyor Sad malesef reklamı kaldıramıyorum

ѕ є ∂ α т
Yönetici
*

« Yanıtla #5 : 01 Nisan 2008, 10:42:29 »

evet tekrar indirdim bu sefer calısdı fakat reklam yıne ortada cıkıyor Sad malesef reklamı kaldıramıyorum

Kurulum bittikten sonra crack işlemi yapmadınız büyük ihtimalle Crack işlemi yaptıktan sonra tekrar deneyiniz.

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır