|
|
 |
« : 23 Kasım 2007, 23:34:28 » |
|
arkadaslar ben veb sitesi yaptırmak istiyorum Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol veya Giriş Yapwww.djanil.biz istiyorum alan adını ama bi sorun war Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol veya Giriş Yapwww.djanil.biz daha once baska biri tarafından alınmıs fakat kullanılmıyor ... ben bu alan adını nasıl alıp kullanabilirim bilen varmı fikri olan varmı ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
alamazsın ancak sitenin admini satmayı kabul ederse satın alabilirsin
|
|
|
|
|
|
Binlerce yıllık Türk tarihinde yoktur ki bir Türk vatanı için canını vermekten korksun kaçsın. Dün böyleydi yarında böyle olacak. Hainler her zaman vardı dün böyleydi yarında böyle olacak.Ama dün bizi yıkamadıkları gibi bugünde yıkamayacaklar. YILLARDIR TÜRKİYE HARİTASINDA OYNADINIZ HARİTA ÖYLE DEĞİL BÖYLE ÇİZİLİR...
|
|
|
|
|
tuh ya msne ekledim sahibinin gerekirse almanyaya gidip kafasını gozunu kırıp alıcam o alan adını ondan inat ettim :@
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Domain sahibi ile iritbata geçmen gerek .info .name .us uzantıları boşta istersen onları alabilirsin. Markus Kasonova ile iletişime geç 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abi ben djanil.biz istiyorum baskada istemiyorum bana nolur yardımcı olun baska bi yolu yokmu almanın ya :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[/B] abi ben djanil.biz istiyorum baskada istemiyorum bana nolur yardımcı olun baska bi yolu yokmu almanın ya :S
[/B] Yok.Ya Alan Adının Sahibiyle Görüşeceksin.Yada Başka Alan Adı Alacaksın.
|
|
|
|
|
|
Konularımı Pek Sık Takip Edemediğim İçin Soru ve Sorunlarınıza Yardımcı Olamıyorum. Benim Konularımla İlgili Problemler İçin PM Atınız. TRForumcu = Aile/Paylasım/Sevgi/Saygı
.'\ /`. .'.-.`-'.-.`. ..._: .-. .-. :_... .' '-.(o ) (o ).-' `. : _ _ _`~(_)~`_ _ _ : : /: ' .-=_ _=-. ` ;\ : : :|-.._ ' ` _..-|: : : `:| |`:-:-.-:-:'| |:' : `. `.| | | | | | |.' .' `. `-:_| | |_:-' .' `-._ ```` _.-' ``-------''
|
|
|
|