TRForumcu | ForumBilgisayar DünyasıGenel Yardım & Teknik Destek (Moderatörler: )Winamp altyazıları açmıyor...
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Winamp altyazıları açmıyor...
Cevaplar 4
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 250
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Winamp altyazıları açmıyor...  (Okunma Sayısı 250 defa)
shadowfax
Çaylak
*

Forum Para : 32.00 YTL
Karizma Puanı : 0
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 0
« : 09 Mart 2008, 00:09:11 »

Arkadaşlar filmlerin altyazılarını açamıyorum.
BS player açıyor ama winampta açamıyorum media playerda açmıyor bunu nedeni ne olabilir.
Altyazı dosyasının adı filmle aynı olmasına ve *.srt uzantılı omasına rağmen winampta altyazılar görünmüyor.
Önceden açılıyordu fakat winampı tekrar yüklemek zorunda kaldım winampı tekrar yükleyince altyazılar açılmaz oldu.
eğer yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim.

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
ѕ є ∂ α т
||| α∂мιηιѕтяαтσя |||
Yönetici
*

Yer : ∂αтαвαѕє
Forum Para : 6372.00 YTL
Karizma Puanı : 543
Teşekkür: Edilen: 81
Alınan: 169
нєяşєу нєρ ѕσηяα ρєкι ηє şιм∂ι
sedat@trforumcu.net WWW
« Yanıtla #1 : 09 Mart 2008, 00:15:02 »

Arkadaşlar filmlerin altyazılarını açamıyorum.
BS player açıyor ama winampta açamıyorum media playerda açmıyor bunu nedeni ne olabilir.
Altyazı dosyasının adı filmle aynı olmasına ve *.srt uzantılı omasına rağmen winampta altyazılar görünmüyor.
Önceden açılıyordu fakat winampı tekrar yüklemek zorunda kaldım winampı tekrar yükleyince altyazılar açılmaz oldu.
eğer yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim.

Winamp Versiyonu ve Codeclerle ilgili Olabilir. Son Versiyonu Yükleyip Tekrar Deneyin. Eski versiyonlarda Aynı Hatayı Bende Yaşamıştım...

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

shadowfax
Çaylak
*

« Yanıtla #2 : 09 Mart 2008, 01:53:25 »

winampın şuanda en son sürümü Winamp 5.52 yüklü zaten ama açamıyorum yinede...

Bu Sayfayı Paylaş

shadowfax
Çaylak
*

« Yanıtla #3 : 11 Mart 2008, 20:42:51 »

sorunumu halletim arkadaşlar DivX Codec yükledim şimdi winamp altyazıları açıyo cedec sorunuymuş

Bu Sayfayı Paylaş

ѕ є ∂ α т
||| α∂мιηιѕтяαтσя |||
Yönetici
*

Yer : ∂αтαвαѕє
Forum Para : 6372.00 YTL
Karizma Puanı : 543
Teşekkür: Edilen: 81
Alınan: 169
нєяşєу нєρ ѕσηяα ρєкι ηє şιм∂ι
sedat@trforumcu.net WWW
« Yanıtla #4 : 11 Mart 2008, 21:38:04 »

Locked

Bu Sayfayı Paylaş

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Tags: