|
|
 |
« : 09 Mart 2008, 00:09:11 » |
|
Arkadaşlar filmlerin altyazılarını açamıyorum. BS player açıyor ama winampta açamıyorum media playerda açmıyor bunu nedeni ne olabilir. Altyazı dosyasının adı filmle aynı olmasına ve *.srt uzantılı omasına rağmen winampta altyazılar görünmüyor. Önceden açılıyordu fakat winampı tekrar yüklemek zorunda kaldım winampı tekrar yükleyince altyazılar açılmaz oldu. eğer yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
Arkadaşlar filmlerin altyazılarını açamıyorum. BS player açıyor ama winampta açamıyorum media playerda açmıyor bunu nedeni ne olabilir. Altyazı dosyasının adı filmle aynı olmasına ve *.srt uzantılı omasına rağmen winampta altyazılar görünmüyor. Önceden açılıyordu fakat winampı tekrar yüklemek zorunda kaldım winampı tekrar yükleyince altyazılar açılmaz oldu. eğer yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim.
Winamp Versiyonu ve Codeclerle ilgili Olabilir. Son Versiyonu Yükleyip Tekrar Deneyin. Eski versiyonlarda Aynı Hatayı Bende Yaşamıştım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
winampın şuanda en son sürümü Winamp 5.52 yüklü zaten ama açamıyorum yinede...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sorunumu halletim arkadaşlar DivX Codec yükledim şimdi winamp altyazıları açıyo cedec sorunuymuş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|