|
|
 |
« : 17 Eylül 2007, 19:23:32 » |
|
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar... Sorun şu bilgisayarlarımızdan bitanesini vermiş olduğunuz programlar sayesinde orjinal yaptık bilgisayar windows 2002 service pack 1 yüklü, microsoftun kendi sitesinden service pack 2 indirdik ama bunun üzerine kuramadık biraz ilerleyip bir iç hata oluştu diye uyarı veriyor bu konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler...en azından ne yapmamaız gerektiğinide yazarsanız iyi olur...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
Lisanslı hale getirmeyi tam olarak yaptığınızdan emin olun eğerki sorun yok ise sistem geri yüklemeyi kullanarak geri almayı deneyin ve service pack 2'yi kurduktan sonra lisans işlemine başlayın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hocam şapka çıkartıyorum tek kelimeyle teşekürler ...service pak 2 kurdum oldu sonra lisaslama işlemine geçtim oda oldu yalnız bi sorun ortaya çıktı bu ie7 explorer yükledim fakat internete bağlanmadı bununla ne tür bir ilgisi olabilir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hocam şapka çıkartıyorum tek kelimeyle teşekürler ...service pak 2 kurdum oldu sonra lisaslama işlemine geçtim oda oldu yalnız bi sorun ortaya çıktı bu ie7 explorer yükledim fakat internete bağlanmadı bununla ne tür bir ilgisi olabilir...
Rica ederim.Peki başka tarayıcılar ile internete bağlantı yapabiliyormusunuz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
başka tarayıcı diilde modemde giden işliyor bi süre ama alınan paketler 0 yanı yani bağlantı bi şekilde sorunlu oldu ne alakası olabilir diye düşündüm ama çıkartamadım modem de bi sorun baktım ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|