TRForumcu | ForumBilgisayar DünyasıGenel Yardım & Teknik Destek (Moderatörler: )Windows Service Pack 2
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Windows Service Pack 2
Cevaplar 9
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 314
Önceki Önceki Konu

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Windows Service Pack 2  (Okunma Sayısı 314 defa)
adonis1981
Aktif Üye

Forum Para : 980.00 YTL
Karizma Puanı : 4
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 3
E-Posta
« Yanıtla #6 : 24 Eylül 2007, 03:14:54 »

evet ...

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
Evo
**Aslım**
Yönetici
*

Yer : mysql
Forum Para : 7106.00 YTL
Karizma Puanı : 5214
Teşekkür: Edilen: 38
Alınan: 677
Herşey Rahat Yolunda (H)
« Yanıtla #7 : 24 Eylül 2007, 17:15:55 »

Ethernet kartı ile bağlanıyorsanız onu ve modeminizin kurulumunda yüklediği programları kaldırınız daha sonra modemi arkasından ince uçlu bir şey ile resetleyiniz. Modemin kablolarını çıkarıp tekrar takınız ve yeni donanım ekle sihirbazı çalışması gerek bulabileceğiniz en son driverı bulunuz ve modemin programlarını ve driverlarını tekrar kurunuz.

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

...Kalbimin Ritmi Senle Eşdeğer...

...Sıkça Sorulan Sorular...

...Seni Çok Seviyorum Aslımmm...

adonis1981
Aktif Üye

E-Posta
« Yanıtla #8 : 30 Eylül 2007, 22:56:31 »

Hocam teşekkür ederim herşey düzeldi internette de sorun kalmadı service pack 2 de yüklendi bilgisayarda lisanslandı bi sorun yok yalnız bu seferde başka sorun çıktı NOD32 antivürüs programı kullanıyodum lisansı bitti bende kaldırmak istedim kaldırdım ama pc'yi her açtığımda karşıma yine çıkıyor lisans kodu girin diye başka vürüs programı yükledim yine değişmedi program ekle kaldırda gözükmüyor başka program ekle kaldırlarda var ona rağmen hala kalkmadı program filede ESET dosyası var  ama unisttal seçeneğide yok ....

Bu Sayfayı Paylaş
adonis1981
Aktif Üye

E-Posta
« Yanıtla #9 : 02 Ekim 2007, 02:45:52 »

Tamam kendi soruma kendim cevap verim sorun çözülmüştür konu kapatabilirsiniz yardımlarınız için teşekkürler

Bu Sayfayı Paylaş
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Tags:
Etiketler: Windows Service Pack 2 , Windows Service Pack 2 indir , Windows Service Pack 2 download , Windows Service Pack 2 yükle , Windows Service Pack 2 bedava , Windows Service Pack 2 albümü , Windows Service Pack 2 full , Windows Service Pack 2 video , Windows Service Pack 2 forum