TRForumcu | ForumBilgisayar DünyasıGenel Yardım & Teknik Destek (Moderatörler: )wmiprvse.exe hatası ?
Konu Bilgileri
Konu Başlığı wmiprvse.exe hatası ?
Cevaplar 2
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 190
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: wmiprvse.exe hatası ?  (Okunma Sayısı 190 defa)
adonis1981
Aktif Üye

Forum Para : 980.00 YTL
Karizma Puanı : 4
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 3
E-Posta
« : 01 Mart 2008, 23:17:51 »

Arkadaşlar bilgisayara 3 gündür format attım 2 defa güncelleme sırasında bilgisayar kendiliğinden restart oldu( mavi ekran çıkıyor birşeyler yazıyo ( tabi hızdan ne yazdığını okuyamadan kapanıp tekrar açılıyor ) yanlış kapatıldığından dolayıda dos ekranında hata kurtarma bölümü açılıyor ve asla kurtarılamayacak bir hata diyor "wmiprvse.exe " bu hatayı veriyor. aradan 1 gün geçti bu sefer yine aynı hatadan doluya bilgisayar kendini kapattı   neden acaba...işletim sistemi windows xp sp2

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
Evo
**Aslım**
Yönetici
*

Yer : mysql
Forum Para : 7106.00 YTL
Karizma Puanı : 5214
Teşekkür: Edilen: 38
Alınan: 677
Herşey Rahat Yolunda (H)
« Yanıtla #1 : 02 Mart 2008, 00:19:59 »

wmiprvse.exe dosyası bilgisayarınız güvenli çalışması için gerekli olan önemli bir dosyadır. Muhtemelen o dosyanız hasar görmüş olabilir. Size tavsiyem güncellemeler otomatik olmasın seçime bağlı olsun microsoft bile olsa araştırma yapmadan bilgi almadan güncelleme yapmayınız. Sistem geri yükleme iş görüyor ise onu kullanın yaramıyor ise tek çare tekrar window'u kurmak gibi gözüküyor.

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

...Kalbimin Ritmi Senle Eşdeğer...

...Sıkça Sorulan Sorular...

...Seni Çok Seviyorum Aslımmm...

TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
adonis1981
Aktif Üye

Forum Para : 980.00 YTL
Karizma Puanı : 4
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 3
E-Posta
« Yanıtla #2 : 02 Mart 2008, 13:26:39 »

anlaşıldı demekki yine format gözüktü saol arkadaşım teşekkürler...

Bu Sayfayı Paylaş
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Tags:
Etiketler: wmiprvse.exe hatası ? , wmiprvse.exe hatası ? indir , wmiprvse.exe hatası ? download , wmiprvse.exe hatası ? yükle , wmiprvse.exe hatası ? bedava , wmiprvse.exe hatası ? albümü , wmiprvse.exe hatası ? full , wmiprvse.exe hatası ? video , wmiprvse.exe hatası ? forum