|
|
 |
« : 18 Aralık 2006, 23:42:12 » |
|
F#m G biliyorum çok hatalıydım Em F#m sana bu yanlışı baştan yaptım G beni sevdin değerini bilemedim Em F#m aslında ben seni hiç haketmedim
G ne olur bir söz söyle F#m yüzüme bakma böyle G suskunluğun yakar beni F#m karşımda durma öyle
Bm hiç sevmedim de F#m kırılmadım de G F#m sensizde hayatı yaşarım de Bm hiç ağlamam de F#m şaşırmadım de G F#m seni şimdiden bile unuttum de
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
ayberk soner rüveyda değil....şarkıyı soner söylüyo rüveyda vokalisti ve ayberk te gitarı çalmış...kuzenimin arkadaşıdır soner gerçeker...diğer şarkılarını da soner abimin web adresinden dinleyebilirsiniz...( www.sonergerceker.com)ayrıca sana bu yanlışı başta yaptım olacak şarkının sözü,o da yanlış arkadaşım.Bende gerçek akorları da mevcut şarkının...paylaşım için sağol 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
ayberk soner rüveyda değil....şarkıyı soner söylüyo rüveyda vokalisti ve ayberk te gitarı çalmış...kuzenimin arkadaşıdır soner gerçeker...diğer şarkılarını da soner abimin web adresinden dinleyebilirsiniz...( www.sonergerceker.com)ayrıca sana bu yanlışı başta yaptım olacak şarkının sözü,o da yanlış arkadaşım.Bende gerçek akorları da mevcut şarkının...paylaşım için sağol  kardeş gerçek akorları mevcutsa verebilirsen sevinirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|