|
|
 |
« : 14 Haziran 2008, 16:20:48 » |
|
Nasıl Ayrılacağız - Kayahan
Am G Am Nasil ayrilacagiz biz seninle Am G Am Ömrüm bin yil olsa da doyamam sana G F Ellerin ellerimde olsun daima Dm E Beni sen ugurla son yolculuguma Am G Am En kirmizisindan bir karanfil olsun Am G Am Aç perdeleri kalbim isikla dolsun G F E Gözlerim gözlerinin içinde kalsin lütfen Dm E Am Söyle karanliga, söyle sarkimizi Dm E Ben hiç kiyamam gözyaslarina Am E Am Melekler aglar mi hiç bebegim Dm E Am Söyle karanliga, söyle sarkimizi Dm E Ben hiç kiyamam gözyaslarina Am E Am Melekler aglar mi hiç bebegim Am E Am E F E Yasla basini, yasla gögsüme lütfen, lütfen Am E Am E Yolumuz ayrilmadan, günlerimiz dolmadan Dm E Kader bizi ayirmadan saril biricigicim Am E Am E Yolumuz ayrilmadan, günlerimiz dolmadan Dm E B7 Kader bizi ayirmadan saril biricigim. Am G Am Öyle hüzünlü bakma kar tanesi Am G Am Bu defa ***********üremem yanimda seni G F Aklim sende kalir sakin aglama Dm E Iyi geceler der gibi ugurla beni
Yoksun Sen - Kayahan
C Dm Nereden takılmışsa bir şarkı dudaklarımda F C Havada deniz kokusu C Dm Aramızda denizler yıllarımı çaldı yokluğun F C Ağlarsam ağlar ıslanır C G Denizlerde sen hasretinde ben F G C Yokluğun esiyor akşamlarda C G Kadehlerde sen çaresizim ben F G C Yoksun sen yoksun ya akşamlarda C Dm sularda yorgun akşam ben yangın telaşlarında F C Çırpınır kalbim çırpınır C Dm Gemiler geçer uzak bir beyaz hüzün soluklanır F C Çırpınır akşam çırpınır C Dm Gel bir daha gitme hiç hep gözümün önünde ol sen F C Hep yanımdaki resmin gibi C Dm Aramızda denizler yıllarımı çaldı yokluğun F C Ağlarsam ağlar ıslanır
Yok Arkadaş - Kayahan
C Yok arkadas *********** dünya Dm Vefası yok cefası çok C Yok arkadaş çaresi yok
Cm Benim derdim asar beni G Sen bana kendini anlat Cm Vefasızlar çok arkadaş G Bu dünya boş boş arkadaş
Am Dm7 Mahkumuz hepimiz makum sevmişiz ya biz G E Sevmişiz baştan kaybetmişiz be arkadaş Am Dm Hep garibim hep ıssızım hep bir derdim var G E Sarhoşum okyanuslarda okyanus kadar
Atın Beni Denizlere - Kayahan
Am E Cok sevmistim cok E Am Gitti artik yok Am E İste bu halim E Am Mecburen sarhos
Am E Am A A A atın benı denızlere F Am Yalan dünya sıze kalsın Dm E Ayrılamam sevgılımden F E Bır daha sevemem ben
E F E Kolay mı kolay mı sevda bu kolay mı Am E Dm F Yasandı yıllarca roman gıbı Am E F Gözlerım yollarda gectı bır gün daha Dm E Aglamak gelıyor ıcımden
Atın Beni Denizlere - Kayahan
Am E Cok sevmistim cok E Am Gitti artik yok Am E İste bu halim E Am Mecburen sarhos
Am E Am A A A atın benı denızlere F Am Yalan dünya sıze kalsın Dm E Ayrılamam sevgılımden F E Bır daha sevemem ben
E F E Kolay mı kolay mı sevda bu kolay mı Am E Dm F Yasandı yıllarca roman gıbı Am E F Gözlerım yollarda gectı bır gün daha Dm E Aglamak gelıyor ıcımden
Masal Yüzlüm - Kayahan
Kayahan - masal yüzlüm Söz-müzik: kayahan açar
Am Dm Lapa lapa kar yağıyor E Am Dans ediyor beyaz güller Dm Unutmadım masal yüzlüm E Am Nehir gözlüm unutmadım
Dm Lambalarda titreşiyor E Am Beyazlanmış yalnızlıklar Dm Sokaklarda dolaşıyor E Am Gölgen gibi hatıralar
Dm Am Dün rüyamda seni gördüm E Am Gülüyordun masal yüzlüm Dm Am Dün rüyamda seni gördüm E Am Gülüyordun nehir güzlüm
Tekrar
Bir Aşk Hikayesi - Kayahan
Kapo 2
Dm Am Bizimkisi bir aşk hikayesi Am Bb Siyah beyaz film gibi biraz Dm Gm Gözyaşı umut ve ihtiras Bb Am Dm Am Bizimkisi alev gibi biraz, alev gibi Dm Am Bizimkisi bir aşk hikayesi Am Bb Siyah beyaz film gibi biraz Dm Gm Ateş ve su diken ve gül gibi Bb Am Bizimkisi roman gibi biraz
Am Bb ) Bu güller senin için bu gönül ikimizin ) Dm Am Bb Am ) 2 Hiç üzülme ağlama sen gülümse daima )
Dm Am Bizimkisi bir aşk hikayesi Am Bb Siyah beyaz film gibi biraz Dm Gm Hüzünlü sonbahar kapısından Bb Am Çıkmak gibi aydınlığa biraz
Dm Am Bizimkisi bir aşk hikayesi Am Bb Siyah beyaz film gibi biraz Dm Gm Ateş ve su diken ve gül gibi Bb Am Bizimkisi roman gibi biraz
Tekrar A
Dm Am Bb Dm Gm Bb Am --- Am Bb Dm Am Bb Am
Ne güzeldi değil mi yaşadıklarımız, ne güzeldi. Artık ne sen ne de ben bulamayız o günleri, bazen düşünüyorumda bende de yanlış birşeyler vardı galiba diyorum, ikimiz de kıymetini bilemedik bişeylerin, hatırlar mısın akşam olur mumlarımızı yakardık sen kokunu sürerdin oda sen kokardı.. olmadık şeylere güler durup dururken ağlardık, güzel havalarda sokaklara çıkardık bir de kar yağınca kartopu oynardık seninle. sen iskambil kağıtlarından fal bakardın istediğin çıkmadığında kağıtları bi daha kırardın.. çok kızardın sigara içtiğime ve içkime karışırdın uzun uzun zararlarını anlatırdın bana, ara sıra rejim yapardın, tartı bir doğru tartsa bir yanlış tartardı yani onla da anlaşamazdın..
komşunun çocukları vardı bizim kızla oynarlardı çocuk bahçesine giderdiniz ben televizyonda maça bakardım, ara sıra arkadaşlar gelir sohbet ederdik şurdan burdan konuşurduk işte, benim askerlik hatıralarım senin doğum hikayelerin bitmezdi, ilk tanıştığımız günü hatırlar giderdik, sen bana üstümde ne vardı diye sorardın ben de her seferinde hatırlamazdım.. şimdi hatırlıyorum.. kırmızı bir kazak siyah bir etek siyah çoraplar kırmızı pabuçların ve bir Perşembe günü saat ikiyi dört geçiyordu, ikimiz de önümüze bakmamıştık çarpıştık önce sen pardon dedin sonra ben yere düşen kitaplarını topladım göz göze geldik ve başladık, film gibi yani, son mektubunu dün aldım teşekkür ederim, ben sana yazmıştım grip salgını var demiştim bak yine gribe yakalanmışsın neyse geçmiş olsun, buralarda da hava soğuk ama hasta falan değilim, bu gözlüklerle başım dertte hayat işte yuvarlanıp gidiyoruz, hepinizi çok özledim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
Anla Halimden - Kayahan
Em Am Bir daha bir daha gelmek olsa dünyaya F Em Düşünmeden düşerdim yine yollarına Em Am Bir daha bir daha gelmek olsa dünyaya F Em Düşünmeden atılırım kollarına
F G Am Çıkamam menzilinden tutsağım esirim ben G Anla halimden Em F G Am Çıkamam menzilinden tutsağım esirim ben F Em Anla halimden
Em F Günlerim sana kilitlenmiş Em F Geceler sana düğümlenmiş Am G Bu canım sana mühürlenmiş F Em Çıkamam senin menzilinden
Em F Günlerim sana kilitlenmiş Em F Geceler sana düğümlenmiş Am G Ecelim sana mühürlenmiş F Em Çıkamam senin menzilinden
F G Am Çıkamam menzilinden tutsağım esirim ben G Anla halimden Em F G Am Çıkamam menzilinden tutsağım esirim ben G Anla halimden F Em Anla halimden...
Gönül Sayfam - Kayahan
E Am E Öpüştüm resimlerimle , şarkımız çaldı dinledim F Dm E Bütün gece bekledim , yine sabah oluyor Am E Belki gelirsin sen diye , ışıkları söndürmedim F Dm E Yeni doğan sabaha hezimetim oluyor
Am İçimde hatıralar delik deşik E Mektupları okudum seçip seçip F Dm Karanfili kokladım senin için F E Odam hasret kokuyor
Am Aynanın karşısına geçip geçip E Kaderime ağladım içip içip F Dm Gönül sayfamda canım açık seçik F E Senin adın yazıyor
Sevdaya Mahsus - Kayahan
A Bb Seni sevdim ben ne gelir elden Gm A Beni bir gün sen sevebildin mi A Bb O sabah erken ağlıyorken ben Gm A ben ne haldeydim görebildin mi Dm A Görebildin mi, görebildin mi Gm A Ne haldeydim ben be yarim
( Dm A (Gülden kırmızı güneşten sıcak (Gm A Bb A A (Aşkına muhtaç bu kalbim bu kalbim bu kalbim (Dm A (Günlerdir mahsun günlerdir öksüz ( Gm A (Sevdaya mahsus bu halim
A Bb Ne kadar çekti bu gönül senden Gm A Bana bir müjde verebildin mi A Bb İçerim yangın eriyor hergün Gm A Söyle bir çare bulabildin mi Dm A Bulabildin mi, bulabildin mi Gm A bana bir çare be yarim
TEKRAR A
A Bb Hayalinle sevişirken ben Gm A Nerelerdeydin nerelerde sen A Bb O sabah erken ağlıyorken ben Gm A Ben ne haldeydim bilebildin mi Dm A bilebildin mi, bilebildin mi Gm A Ne haldeydim ben be yarim
TEKRAR A
Sabahlar Uzak - Kayahan
Bm F# Sabahlar uzak bu sevda tuzak bana Bm F# Çok zaman geçti sabrım yok yarınlara G Em D Bm Kaçıncı hasret,kaçıncı yalnızlığım F# Sigaramın ucunda
Bm F# Şimdi yanımda yanımda olcaktın Bm F# Bıraktın beni sevda yokuşlarında G Em D Bm Kuşlar uçurdum akşamdan sabahlara F# Em Sigaramın ucunda yanar hasretin G Em F# Vurur can evimden ellerime kelepçeler vurur
F# Gel vefasız,gel vicdansız G Em Çağırmazdım acil olmasa
Gel insafsız,ah kitapsız G F# Yanıyorum arzularınla
Bm Aynalarda gözyaşım var F# G F# Ağladıkça yangın çıkar gözyaşlarımda
Gerçekten inanıp sevseydin beni Böyle sabahları beklermiydim hiç Çoktan yanımda olurdun çoktan Gece üç beş nöbetlerine dikmezdin beni Sensiz kaldığım ilk günden beri İçimde bir umut vuslata dair Akşamları imzaladım gözyaşlarımla Seni aramıyor seni sormuyorsam Bu senden vazgeçtim demek değildir Bir daha böyle sevecek olsam Bir kalemde silerdim seni
Onsuz Olmuyor - Kayahan
Am G Dolmuyor yeri dolmuyor G F Olmuyor onsuz olmuyor F Dm Yetmiyor hiç birşey bana F Em Olmuyor yeri dolmuyor
Am G Görmüyor gözüm görmüyor G F Gülmüyor yüzüm gülmüyorr F Dm İnanmıyor ne desem bana F Em Sevmiyor artık sevmiyor
Em Am Dm G Em Çok şekerdi ohhhh bi geçerdi ohhh Am Dm G Em Bi süzerdi ohhhh içim giderdi ahh Em Am Dm G Em Çok tatlıydı ohhhh çok farklıydı ohhh Am Dm G Em Bi bakardı ohhhh canım yanardı ahh
Em Dm Em Geceler bi sıfır önde halim avare Em Dm Em Geceler bi sıfır önde batmışım derde Em Dm Em Geceler bi sıfır önde oldum avare Em Dm Em Geceler bi sıfır önde aşk kuşum nerde
Am F G F Dm Am F G F Em İşte şahidim işte şarkılar Em G F Am Resmimizde var kumrular gibi atmadım hala Am F G F Dm Am F G F Em İşte mendili işte mektubu Em G F Am Resmimizde var hemde başbaşa aşığım hala
Tekrar
Gözlerinin Hapsindeyim - Kayahan
Gm Dm Kaç gündür hasretinle alevlenirken düşünceler Gm Dm Gm Ben çılgın ben yine gözlerinin hapsindeyim
Bb F Dm Gm Ellerim yüzünde susmuş dudaklarım Bb F Dm Gm İsyanlarda gönlüm zaman gardiyandır Dm Gm Ah ben yine gözlerinin hapsindeyim
Bb Gm Fm Eb Aman vernez hasretin ay ay ay Cm Gm Eb7 Dm Lay lay lay la lay içimde martılar
Cm Gm Eb7 Dm Lay lay lay la lay akşam firarları Cm Gm Eb7 Gm Lay lay lay la lay sen göz yaşlarımdasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|