|
|
 |
« : 15 Kasım 2007, 01:19:22 » |
|
---------------Adaletsiz Yar----------------
Bm Am C Bm Toplan gözümün içine baka baka durma toplan Am C Em Askimiz tarih yaziyor su an C Am Bm Yasayan bilir ah durma toplan
Am C Bm Sormam ne diye sorayim ah belli ki tamam Am C Em Yak ne kaldiysa anilardan C Am Bm Haram olsun kalanlar da haram
Em C Bm Ah lanet olsun bir bir vurgun daha Am C Bm Acimasizca ask vurdu bana
Em Bm Em Bm Canimi aldi canevimden sonumu yazdi elleriyle )2 C Am C Bm Gülüm soldu simdi diken hani nerde ölürüm diyen
Bm Durmam durmam buralarda ,yatmam sensiz odalarda C Am C Bm Gitme böyle öldürme ,yapma adaletsiz yar
Bm Sormam sormam gururumdan,razi gönlüm karalara C Am Bm Askin düstü yerlerde yapma adaletsiz yar
-------------------Aşka Tutsak-------------------------------
Bm Herşey sona erdi Em Anladım başka bir baharın gülüsün Bm Çok üzülmedim Em Artık başka bir masalın sözüsün
Em Sana sensiz olamam demiştim ya D C Bm Hep yalanmış ben de inandım C Am Sevdiğim sen değilsin yar
G# Am Bm C D Em Bm Aşka tutsağım şimdi anladım
C Bm C Bm C Bm Dolu dizgin yaşamalı sınırsızca Bm Am Bm Am Bm Am At kendini kollarına hesapsızca
Em Sarsın alevleri tenimi D Yaksın yıksın yüreğimi C D C Bm Hepsi bitecek birgün hepsi gelip geçici
-----------------Bitmesin----------------------
Bm F#7 Bm Hatalar ard arda birbirini kovalar A7 Bm7 Bm Sarılmaz bir türlü ah kanayan yaralar F#m G A7 Tükenir yürekler , bitmek bilmez acılar Bm F#m A7 Bm Unutma her aşkın sonunda ayrılık var
F#m Seviyorum ah belki de son defa G D Bm Gülüyorum ah yepyeni umutlarla G A Tut ellerimi bedenimi sar bırakma G A F#m F#7 Ayrılık olmaz sen istemedikten sonra
Bm F#7 Bm Kapıl git sürüklen yepyeni rüzgarlara A7 D Bm Deli gönül uslanma esir ol duygulara F#m G A7 Yaşanmamış farzet mazi göm anılara Bm F#7 A7 Bm Bir çocuk gibi masum habersiz koş yarınlara
Bm F#m G Bm Ne olur bitmesin yüreğim dayanamaz F#m G Bm Bu kadar kolay değil böyle sevgi harcanamaz F#m G Acılar son bulsa da ayrılıklar unutulmaz A7 G F#7 Böylesi bir aşk sadece yaşanır anlatılmaz
----------------------Böyle Gitmez -----------------------
Em Am D G Böyle gitmez hiçbir yere varamazsın C Am C Bm Yürek dur dinlen bir anda bulamazsın Em Am D G Koru kendini aklı dinle acelen ne C Am C Bm Kırılırsa kanadın bir daha uçamazsın
Bm Em Pişman değilim seni sevdiğime D C Bm Zehir olsan içerim yudum yudum ölesiye Bm Em Küskün değilim bizi ayıran şu kadere D C Bm Katlanmayı bilirim deva bulmaz dertlere
Em Am D G Böyle gitmez hiçbir yere varamazsın C Am C Bm Yürek dur dinlen bir anda bulamazsın Em Am D G Koru kendini aklı dinle acelen ne C Am C Bm Kırılırsa kanadın bir daha uçamazsın
----------------------Günlerden Yaz -------------------
Cm G Sonbahar dallarında yüregim ayaz Fm Bb Eb G Cm Kış ortasında hüzünlerim bebeyaz C Fm Bahar gelsin sen aşkını yüreğime yaz G Cm Simdi kusluk vaktidir günlerdense yaz
Cm G Belki bir gün gelir yalnız benim olursun Fm Bb Eb G Cm Belki bir anda acıları unutursun C Fm Sende beni sev her nasıl olursa olsun G Cm Bırak güzel gözlerin gözlerimde dursun
Cm Bb Belki yasanır G# G Belkide hiç yaşanmaz hatırı kalır Cm Bb Bir nehir gibi G# G Çağlar içimde yalnız çoskusu kalır
C Fm Sevdim kendimce akların en güzeliyle G Cm C Bir akşam vaktiydi günlerdense yaz
-----------------------Nerde------------------------
Am Bb Gözüm kapıda ha geldi gelecek Am Bb Sabrım sonunda ha döndü dönecek Dm Am Korkular sardı canım öyle yandı C Bb Am Bb Gözüm yollarda kaldı Dm Nerde nerde hani nerde Am C O büyük aşk nerelerde Bb Beni böyle köşelerde Gm C Bb Am Yalnız bıraktın(sensiz bıraktın)
------------------------Sen Varsın -------------------
A Bahar zamanı geçti küllendi tüm sevgiler F#m Kalbimde aşklar tükendi yok oldu bütün hayaller Bm D Yalnız sen varsın içimde kendimi kaybetsem de E A Sen varsın, gönlümde
A Sen varsın boş kalan kadehlerde F#m Sen varsın tükenen ümitlerde Bm Sen varsın zamansız hasretlerde Dm E Sen varsın sevdalı yüreğimde A Sen varsın
A Çok garip bir duygu bu tadı yok hiçbir şeyin F#m Anlamı kalmıyor sensiz şu günlerin gecelerin Bm D Bildiğim tek birşey var yok olup gidene kadar E A Sen varsın, gönlümde
A Sen varsın boş kalan kadehlerde F#m Sen varsın tükenen ümitlerde Bm Sen varsın zamansız hasretlerde Dm E Sen varsın sevdalı yüreğimde A Sen varsın
Am Sensizim bunca zaman sigaramda duman duman Em Sadece sen varsın yine bana sen varsın F G Resmin önümde her an hatıralar bende kalan Dm F E Yanımda olmasan da inan
------------------------------Vazgeçmem Senden ------------------------------
Am Dm Baska bir söz istemem senden F Am Dünya durur askimiz kalir Am Dm Dolasir hayalim pencerelerde F Em Kanayan yaramin sizisi kalir
Dm F Beni birak kendimle hüzünlerle Am Gülüsün yok ki gecelerde Dm F Yanimda yok hani benim canim nerde G E Inanmam kalamaz askimiz su resimlerde
Am Dm Gün olur isyan ederim tanriya G Gün olur aglarim ben yana yana Dm Am Dünyanin o son gününe kadar Am Dm G Am Vazgeçmem senden hasretim sana
Am Dm Geri dön bana ver askimi geri F Am Bulmam bulamam yoksa kendimi Am Dm Ne diye verdim sana herseyimi F Am Ne kadar yansam da yalnizim simdi
Am Dm Beni birak kendimle hüzünlerde G F Yokluguna alismam uzun sürmez E Dm Yanimda yok hani benim canim nerde Dm G F E Unuturum seni yine yasarim ama yüzüm gülmez
------------------Yağmurum---------------------------
Bm D C Doymadım sana doyamıyorum C D Bm Düşündükce icim titriyor Bm D C Ahh alev alev üşüyorum Am D Bm Yokluğun soğuk beni yakıyor
G C D Bm Ahh bir bilsen anlatabilsem icimdeki yerini Am D C Bir bilsen seni nasıl sevdiğimi Em D Sen en güzel baharım yağmurum Bm C Bekliyorum bir gün gelirsin diye Am D Bm Sensiz soldum acmam kimselere
--------------------Yar---------------------------
Am B Am Yar bana uzat ellerini B Am Bir firsat ver ne olur B Am Siyahlara gömülmüsüm B Am Çekip gitme ne olur
B Am Dur ayriligi vurma bize B Am Ne oldu ah ikimize B Am Bos kalan ellerimize Dm Am Bir gün daha ver ne olur
E7 Yar bak halime C B Acilara bürünmüsüm yine Am E7 C Yar günlerimiz sayili B Am Birak sürsün bu hikaye
( Am G Em ( Gel yalvaririm birakma ( A Dm ( Bu adami tek basina ( G E ( Kaçip gitme uzaklara A ( Am G Em ( Can ah beni de al yanina ( A Dm ( Düserim bak yollarina ( G E ( Sürüklenir harcanirim ugruna
TEKRAR
TEKRAR A
Am B Am Yar neredesin ah ariyorum B Am Gözlerim kör sarhosum B Am Yillar geçti unutmadim B Am Yasamadim hep agladim B Am Oralarda bir yerdeysen Dm Am Beni bekle geliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|