|
|
 |
« : 14 Mayıs 2007, 20:14:46 » |
|
Aldırma Deli Gönlüm
İntro: Bm / F#m / G / F#m
Bm F#m Her gün bir şey daha biter Bm F#m Giderek acı vermez biten şeyler A G Kayıtsız bir razı oluş başlar F#m G A F#m-G Sıradan izler bırakır en tutkulu aşklar
F#m Aldırma deli gönlüm A Bm G F#m Giden gitsin sen şarkılar söyle içinden boşver
Aldırma deli gönlüm A Bm G F#m Giden gitsin sen şarkılar söyle içinden
Bm F#m Yalanlarla yasaklarla Bm F#m Yazılır hesabına günah güller A G Bitmez bu son pişmanlıklar ah F#m G A F#m-G Soluyor birer birer içimizdeki güller
F#m Aldırma deli gönlüm ) A Bm G F#m ) 2 Giden gitsin sen şarkılar söyle içinden boşver )
Outro: Bm / F#m / G / F#m
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
Aslolan Aşktır
Em7 D6/E C#b5/E C/E Em7 D6/E C#b5/E C7/E Susma konuşalım dersen ona da evet
Em7 D6/E C#b5/E C/E C Am9 İster savaşalım ister barışalım
Em7 D6/E C#b5/E C/E Em7 D6/E C#b5/E C7/E İster daha uzak ister yakın durarak
Em7 D6/E C#b5/E C/E C Am9 Sen seç ben uyarım aslolan aşktır
Am9#11 C7/9 E Gidiyorum bu defa bitti derken
Am C G Am F Bir adım geriye uzlaştık D/F# C G Çünkü ortalama bir aşktık Am C G Fmaj Şiddeti vasatın altında Bb Asus4 Zora gelince kaçtık
Ne sen canım ne ben göze alamazdık
Aşk bu ölüme eştir bizse sıradandık
Daha çok yolumuz var muhtelif konumuz var
Önce durulmalı sonra kibar kibar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aşk
Am G F Aşk kaç büyümden Am G F Aşk dön ölümden Am G F Aşk bir sebepten Am G Am(?) Gel gir dünyama
AM G F OOOOOO ====>> e------------------------------------- B--13-12-13-12-10-8-6-5-3-5-6-5-3-0/5-
Am G Am Aşk dön ölümden G Am Bir sebepten G F G Gir dünyama Am G Am Ask dön ölümden G Am Geç tenimden G F G Am Gel gir dünyama
Aşk vur yürükten Aşk yak gönülden Aşk geç tenimden Gel gir kanıma
OOOOooOO >>>>>>>> e------------------------------------- B--13-12-13-12-10-8-6-5-3-5-6-5-3-0/5-
Aşk dön ölümden Bir sebepten Gir dünyama Ask dön ölümden Geç tenimden Gel gir dünyama
Gel Artık sözüm sabrım kalmadı Beni duysana duysana duysana duysana
Aşk dön ölümden Bir sebepten Gir dünyama Ask dön ölümden Geç tenimden Gel gir dünyama
Gel gir dünyama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bahçede
Gm Cm Bir yaz gecesi otururken bahçede E Eb Ateş böceklerini seyre daldım Gm Cm Dolunay gökte yakamoz vurmuş dibe E Eb E Eb Gm Ateş böceklerini seyre daldım Gm Cm Bir yaz gecesi otururken bahçede E Eb Ateş böceklerini seyre daldım Gm Cm Hanımeli kokusu karışmış yasemine E Eb E Eb Gm Ateş böceklerini seyre daldım bu gece Gm Kendime benzettim yanışlarını ) Cm ) Yönsüz yolsuz kanat çırpışlarını ) Cm E Gm ) 2 defa Eğilmeden güneşe özgür kalışlarını ) Eb Gm ) Bir mevsimlik hayat buluşlarını ) Gm Cm Dolunay gökte yakamoz vurmuş dibe E Eb Ateş böceklerini seyre daldım Gm Cm Hanımeli kokusu karışmış yasemine E Eb E Eb Gm Ateş böceklerini seyre daldım bu gece
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Başa Döneceksin
Em Am Em Aramıza hoş geldin Em Am Em Çok mu yaralandın? Am Oyun mu sandın? D Em Aşk zordur bayan
Em Am Em Ah öğreneceksin Am Em Çok söyleneceksin Am D Em Eğleneceksin hatta evleneceksin
Uslanmadın usanmadın Am Ölümsüz bir aşk aradın Em Bir çift güzel söze kanıp D Em Aldatıldın yalnız kaldın
Em Am Em Yeter diyeceksin Em Am Em Vazgeçmeyeceksin Am Başa döneceksin D Em Of of of of of
Em Am Em Aramıza hoş geldin Em Am Em Çok mu yaralandın? Am Oyun mu sandın? D Em Aşk zordur dayan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Büyü De Gel
Dm Kalbimi ver bana geri Bbdim Aman ha ona da el değmesin Dm Sevgimi ver bana geri Bbdim Aman ha ona da laf gelmesin Bbm Ab Gb F Al yanına kendini kaderini Bbm Ab Dikenlerden esirgesin Gb F Korusun Tanrı seni Ebm Bb7 ) Büyü de gel çocuk büyü de gel )2 Ebm Bb7 ) Hadi o yolları yürü de gel )2
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|