|
|
Tek Başına
Am E Uzun zamandır hasret kaldım yüzüne Am Dm Muhatcım inan senin bir tek sözüne Cm Am Yalvarsam ağlasam kapansam dizine B7 E Dönermiyiz yine eski günlere
Am E Yine eskisi gibi beraber olsak Am Dm Ne olur sanki geçenleri unutsak Cm Am Hayat bitse dünya dursa B7 E Ölüm bile olsa biz hiç ayrılmasak
Am Dm G C Söyle buldun mu aradığın aşkı söyle F B Yoksa yanlız mısın sen yine E E7 Benim gibi boynu bükük gözü yaşlı tek başına
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
Vur Yüreğim
Am Em Gün gelir rüzgar firtina olur F E Dertleri gönül kendisi arar da bulur Am Em Her gülüs cevap her cevap günah F E Olmuyor ne yapsan içinde kopar bir isyan
( Am ) ( Tanri unutmus olsa da ) ( Em ) A ( Vur durma vur yüregim vur ) 2 ( Dm ) ( Olan olmus ne olur ) ( G E ) ( Hayata bir daha vur )
Am Gülümse ne olur Em Bu günler dün olur F E Hatiralarla yasanmaz ki yazik olur
TEKRAR A (4)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yaklaş
Em Bu ilk bakışma Yarı tanışma Am Eyvah, eyvah
Em Bu ilk öpüşme Yarı sevişme Am D Eyvah, çok mu erken
Em Am Dans et hadi koynumda Em Am Söndür beni bir nefes daha
Em Saat vurdu on ikiyi Am D Neden kaçıyoruz biz aşktan sanki Em Yanıyoruz gece gibi Am D Sevişelim sevişelim şimdi
Em Saat vurdu on ikiyi Am D Neden kaçıyoruz biz aşktan sanki Em Yanıyoruz gece gibi Am D Em Am Sevişelim sevişelim şimdi, yaklaş, şimdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni
F Bm Bu sene iyi geçmedi söylemem lazım F Bm Kader beni seçmedi ama görmemem lazım A Bm Belki birden bire yeniden başlamam gerek E F Eskiden taptığımı bugün taşlamam gerek
E Yeni bir aşk, yeni bir iş ) A ) Yine gülecek bir neden lazım ) E ) Yeni bir haber yeni bir kader ) G ) Bunlar için bana şans lazım ) E ) nak*2 Yeni bir duruş, yeni dokunuş ) A ) Tek tek keşfetmem lazım ) E ) Yeni bir hayat, gerisi bayat ) F# Aaaaah! Am Kendime yeni bir ben lazım F# Aaaaah! Am Kendime yeni bir neden lazım
F Bm Günler güzel geçmedi unutmam lazım F Bm Asıp yüzümü durmuşum azcık kırıtmam lazım A Bm Hep içime atmışım, anlatmam gerek E F Hepsini bir kazana atıp toptan kaynatmam gerek
Nak*2
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yolun Başı
( A C#m ( Önce resimleri duvardan kaldırdım ( A E7 A ( Çay içtiğin bardağı rafa sakladım ( A6 Emaj ( Giydiğin ne varsa bir bir katladım ( Bm E7 A ( Bir damla yaş düştü çok ağlamadım
A C#m Kokun uçtu gitti açık camlardan A E7 Sevdiğin şarkıyı hiç söylemedim A6 Emaj Korkmuyorum sensiz akşamlardan Bm E7 A Sevdiğimi unut özleyemedim ( D E ( Sen haylaz rüzgarlar önünde şimdi ( Bm A ( Sevdanın yükünü attım omuzumdan B ( D E ( Sen sandığım şey belki benim yüreğimdi ( Bm A ( İyi ki dönmüşüm yolun başından ( Bm A Bm A ( Of yolun başından of yolun başından
TEKRAR A
TEKRAR B X 2
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zor Kadın
Em D Em Acı bitti aşk bu defa, yanıyor içim hala C D Em Yüreğimde can buluyor her vuruşunda D Em Bana sorma hiç o günü, eriyor tenim bedenim C D Em Gecelerce iz sürerek aşk bulunmayacak Am Em Am Em Sorma hiç . sorma aşkın yıllarca D C D B Hoş bir kör tuzak hey ha. .t
Em C D C ( Yap. . ma çok yıkıldım zor avundum A Em C D C (B) (Em) ( Af. .fet zor kadındım gel unuttum ge. .l
Tekrar
Tekrar A(2)
Em C D B Am e- 7 3 5 2 5 b- 8 5 7 4 5 g- 9 5 7 4 5 d- 9 5 7 4 7 a- 7 3 5 2 7 e- 5
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|