|
|
 |
« : 30 Mayıs 2007, 22:03:43 » |
|
Uyan Ne OLursun Uyan
Em F Söyle hangi rüzgar aldı seni, Em F Söyle hangi yağmur? Em F İçimde bir fırtına koptu sanki Dm F Em Dön özledim seni Em F Oğlum sen gidemezsin uzaklara Em F Gel bırakma gözleri yaşlarla Em F Anlamadım ben bu ne yalan dünya Dm F Em Uyan ne olursun uyan Em Am Seneler bu ne çabuk geldi geçti. Em Am Seni bekliyorken haberin geldi Em Am O an bu şehir de hüzünlendi Dm F Em Dön özledim seni
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
|
|
Gaddar
Am(Em) Vakit ayrılık vakti Am(Em) Bb (F) Hüzünle sevişmiş gözyaşımdan belli değil mi Bb(F) Zaman hasret kokuyor Bb(F) Am (Em) Sabrım bitiyor bu soğuk anlamsız vedayla
Bb(F) Am (Em) Kalbime bir sorsan Bb(F) Am (Em) Nasıl da gizliyor C (G) Bb(F) Am(Em) Acı çekiyor da sana belli etmiyor Bb (F) Am(Em) İçten içe kahroluyorum Bb (F) Am (Em) Bilmesende tükeniyorum C (G) Bb (F) Am - Am -Am (Em-Em-Em) Hiç bir anlam veremiyorum gitmelere
Bb (F) Am (Em) Öyle kolay olmamalı yar Bb (F) Am (Em) Aşk bu aşk oyuncak mı yar C (G) Bb(F) Bu duyguların bir anlamı var C (G) Bb(F) Am(Em) Ya taş kalplisin yada gaddar -------------------------------------------------------------------------------------- İki türlü Çalım Şekli Verdim
Am - Bb - C akor kombinasyonu ıle orjınal ton elde edersınız Em - F - G akor kombinasyonu ile 5 yarım yanı 2.5 tam ses kalınlastırıp ta da calabılırsınız...
|
|
|
|
|
|
Bir dilek tuttum
em Bir dilek tuttum ) Gönül bağımda )2 am Seni aradım ) Em am em g O kayıp yarınlarda )
em Çek çare senmisin am yar hergün üzersin em Bu mu senin sevgin f Yarım
em Ben birini unuttum am Ben benden olmuşum em Sen değer ne bilmiyor am Sade bir artık konuşma
em İnanmak zor ben miyim bu haldeyim) Her mevsim baharında ) am Binbir kır çiçeği) C Dur sakın sarılma) 2 em Kokun siner kanıma) C Dur sakın konuşma) Em am em Yar gözümden anla) C em C Em am Em Dur sakın sarılma kokun siner kanıma dur sakın konuşma yar gözümden anla
|
|
|
|
|
|
paylaşım için çok teşklr şimdi sıra çalışmaya geldi 
|
|
|
|
|
|
Tuna Tabu - Aşk Yürek İster
Em F Em F Em dur söyleme bilmesinler acımızı Em F Em F Em sakın ağlama görmesinler gözyaşımızı
Am Em kara toprakta son bulsun hasretim F Em bile bile seve seve vazgeçmemi benden bekleme
Am Em- Em bana bunu yapma F Em-Em gururumla oynama Am Em beni bu karanlık gecelerde bırakma
Am aşk böyle kolay mı Em ucuz bir eşya mı F Em F yaralı kalbim satılık mı Am gitmek en kolayı Em zoru başarmalı F Em aşk yürek ister yıkılmamalı
|
|
|
|
|