MeLaNcHoLy
нєяşєу вєη∂єη öη¢є вєη (ѕєη) ∂єη ѕσηяαуıм...
|
 |
« : 14 Mayıs 2007, 13:46:10 » |
|
Alışamadım Yokluğuna
Am Dm Gece ağır ağır gelir E Am Gelir başucumda bekler Am Dm Bana gittiğini söyler E Am Bir daha dönmeyeceğinide Dm Am Duvarların ardından E Am Seni duymaya çalışıyorum hala Dm Am Buradan gittin çoktan E Ve gece bana bırak diyor Am Dm Bir gün gelir bir gün geçer C Bazı şeyler hiç ama hiç değişmez Dm C Her geçen gün sonunda hala E Am Alışamadım yokluğuna Am Dm Gece ağır ağır gelir E Am Gelir başucumda bekler Am Dm Bana gittiğini söyler E Bir daha sevmeyeceğinide Dm Am Uyumaya çalışsamda faydası yok E Am Sana sarılmayı özlüyorum hala Dm Am Buradan gittin çoktan E Ve gece bana bırak diyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
MeLaNcHoLy
|
Aşk Başlar
Giriş: Bm A G D Em D A G iki defa
Bm Em A Öyle sakin öyle masum öyle bebeksin ki sen uyurken
Bm Em A Hangi kabus hangi korkun sarıyor seni gün uyanırken
Bm G Em Sabah olunca ayrılıyorsak neden sarıldık
A Neden böyle
Bm G Em Sarılıp uyuyan iki masumsak neden değiştik
A Neden? söyle
Bm A G D Em D A G Dur! bir dakika daha vermez miydin bana
Bm A G D Em D A G Dur! bir öpücük daha vermez miydin bana
Bm A G D Em D A G Olmaz deme belki olur bak günün sonunda
Bm A G D Em D A G Neler neler aaaaaaaaşk başlar yeniden kanımızda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeLaNcHoLy
|
Bi Haber
Bm Sarılmayı isterdim çok, dokunmayı sana G F# Gel bul beni Bm Anlatmayı isterdim çok, açılmayı sana G F# Gel bul beni G F# Bm D Dolaşırdı adımlarım birbirine, seni görünce G F# Bm Öyle emindimki çıldırdığımı bildiğine bildiğine G F# Bm D Karışırdı kelimeler birbirine ,seni görünce G F# Bm Öyle emindimki çıldırdığımı bildiğine bildiğine
G F# Bm Yürüyordum Beyoğlu'nda, aşkımızdan bi haberdin G F# Bm Yürüyordun sen yolundan, aşkımızdan bi haberdin G F# Bm Ölüyordum ben yolunda ,öldüğümden bi haberdin G F# Bm G _ F# Eriyorum karşında, yerinde olsam nasıl öperdim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeLaNcHoLy
|
Bizi Üzen Neyse Burda Bitsin
Em Yarım kaldı.sende kalsın Am Kalsın yarım Em Am Tadın kaldı.bende kalsın, bende tadın Em Bir daha dokunursan Am Bir kez daha bana dokunursan Em Am Karışırız.karışır dünle yarın
Bm Am Bizi üzen neyse burada bitsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeLaNcHoLy
|
Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı
Em Bm Yastıgına senin sarılıp kokunla uyumuşum Em Bm Üstüm açılmış ürperirken sabah olmuş Em C Em Uyan dedi bir ses uyan o burda Dm G Bm Uyandım aradım bulamadım Em G Bm Suçum neydi neden böyle oldu }2
G Em Bu sabah bir umut var içimde Bm Am Em Nasıl olsa geri gelirsin diye
Herşey yerli yerinde yine Bm Am Em C Em C Bu sabahların bir anlamı olmalı
Em Bm Koltuguna senin kıvrılıp hayalinle uyumuşum Em Bm Camlar açık kalmış üşürken sabah olmuş Em C Em Uyan dedi bir ses uyan o burda Dm G Bm Uyandım aradım bulamadım
Nakarat Em G Bm Suçum neydi neden böyle oldu }2
Nakarat }2
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeLaNcHoLy
|
Evet Ne Var
Am Dm F E Raks ederken balkonunda yine uçmak var aklımda Am Dm F E Biliyorum arkamda arkamda kaldı yaptıklarım Am Dm F E Bir yudum çay bir yudum sen bir yudumken manzara Am Dm F E Malesef hakkında bütün korktuklarım
Am Dm F E Am Tenim tenimi çeker aşkım çivim çivimi söker tatlım ne var Dm Evet ne var F E Durduğun yeter korktuğun yeter Am Dm F E Ben her zaman böyle ben böyle vesaire Am Dm F E Ben her zaman seni bekliyordum Am Dm F E Am Dm Sen her zaman söyle sen söyle vesaire sen her zaman beni F E İstiyordun
Am Dm F E Evet ne var maskelerin arkasında yakalandım Am Dm F E Evet ne var hem oyundum hem oyunumu bozandım Am Dm F E Evet ne var koştum yoruldum oyalandım Am Dm F E Evet ne var yüzlerce kez sevildim aldatıldım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|