MeLaNcHoLy
нєяşєу вєη∂єη öη¢є вєη (ѕєη) ∂єη ѕσηяαуıм...
|
İz Bırakanlar Unutulmaz
Em Am Bi kız vardı, güzeldi sanki D Ve senindi Em Am Gözlerinde saklı bir "belki" D Ve senindi Bm Am C Anladı bir gün bitermiş her şey D ...ve bitti Em Am O çocuk var ya, o sendin sanki D Ve deliydi Em Am Uyusaydı büyürdü belki D Ve deliydi Bm Am C Derdi ki "yarın bitermiş her şey" D ...ve bitti
Em Am Ver, ver ateşe, ver bizi.. Bm Bir iz bırak burada Am Bm Em İz bırakanlar unutulmaz
Ver, ver ateşe evimizi
Bir iz bırak burada
İz bırakanlar unutulmaz
Bir ev vardı, küçüktü belki
Ve bizimdi
Odalarda ışık yüzerdi
Ve bizimdi
Birgün hiç doğamadı güneş
... ve bitti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
MeLaNcHoLy
нєяşєу вєη∂єη öη¢є вєη (ѕєη) ∂єη ѕσηяαуıм...
|
Serzenişte
Bm Masumsun sen, masumsun sen bana göre G Benimse kırk tilkiyle şu beynimde F# Ne işim var savaşlarda boyalarla gözlerimde
Bm Belki de geçmişimde bir yerlerim yara aldı ) G ) Yok belki ben öldürmüştüm yaralanmam palavraydı ) Bm ) Belki hiç anlatmadım, diyeceklerim yarım kaldı \ A F# / Yok inanma bir şey yoktu ) F# ) Söyleyeceklerim yalandı zaten yalandı ) )
Bm Ama ben sahiden ben her ne isem işte ) F# G ) Ağladım boyam aktı her gün sana yenilişte ) Bm \ n Biraz sev sakinleştir sevdiğinim ben işte / F# G ) Boşver sev sakinleşir sevgilin serzenişte ) Bm ) Serzenişte
Bm Masumsun sen masumsun sen bana göre G Sarılmak istiyorken yorgun argın bedeninle F# Ben meşgulum savaşlarda boyalarla gözlerimle
T E k r A r A v E n A ka r A t
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maskot_54
kullanmadan önce prospektüsünü okuyunuz
|
paylaşım için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
Beni Bir Ben Bilirim Bir De Yaradan Bana Bir Ben Lazımım Bir De Anlayan... Gölbaşı / ANKARA
|
|
|
|
teşekkürler
|
|
|
|
|
|