TRForumcu | ForumHaberlerGüncel Haberler (Moderatörler: )Bugün Yardım Günü: Hedef 500.000 SMS
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Bugün Yardım Günü: Hedef 500.000 SMS
Cevaplar 2
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 103
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Bugün Yardım Günü: Hedef 500.000 SMS  (Okunma Sayısı 103 defa)
๓єђ๓єt™ ®
υ.ƒ.σ göяєη мαѕυм кöуℓü
TRForumcu Bağımlısı

Yer : öℓüℓєя ∂ιуαяı
Forum Para : 224.00 YTL
Karizma Puanı : 228
Teşekkür: Edilen: 24
Alınan: 191
!!!...υğяαşмα вαвα уσяgυη...!!!
« : 09 Ekim 2007, 09:44:35 »

Bugün iyilik için kenetlenme günü. Türkiye’de yine bir ilkgerçekleşecek… “Yüzyılın İyilik Hareketi Deniz Feneri” önemli biruygulamaya daha imza atıyor. Radyoların ünlü programcılarının ortayaattığı fikir doğrultusunda, 500’ün üzerinde özel radyoda bugün aynıanda yayınlanmaya başlanacak reklâmla, Türkiye bir ilke imza atacak.

Tüm radyo ve televizyon kanalları, dinleyicilerini ve izleyicileriniDeniz Feneri’nin tüm gsm operatörlerinden sms bağış hattı olan 5560’asms atarak, 1000 aydan daha bu hayırlı olan Kadir Gecesi öncesindebağışa çağıracaklar.
Kadir Gecesi’ne özel bu ortak çağrı aynı zamanda radyo programcılarıiçin de ayrı bir önem taşıyor. Dinleyicilerin isteklerini yerinegetirmek için çabalayan radyocular, ilk kez bu işbirliği sayesindeortak bir istekte bulunmuş olacak. Milyonlar, cep telefonlarından5560’a gönderecekleri bir mesajla, bir yandan yardım yapmanın içhuzurunu ve keyfini yaşayacak bir yandan da devasa bir iyilikhareketinin paydaşı olacaklar.

“Bugün Yardım Günü” sloganıyla başlanılan ve 500.000 sms’inhedeflendiği yardım çağrısına katılmak isteyen hayırseverlerTurkcell’in kontörlü hatlarından, Avea ve Vodafone’un tüm hatlarından5560’a boş mesaj gönderebilirler.

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
Gαвяιєℓ
| Evom |
Yönetici
*

Yer : Pencap (:
Forum Para : 20005.00 YTL
Karizma Puanı : 2352
Teşekkür: Edilen: 489
Alınan: 1193
Herşey Rahat Yolunda (H)
aeracura@windowslive.com
« Yanıtla #1 : 09 Ekim 2007, 09:52:36 »

teşekkür ediyorum duyuru için,oldukça yararlı..

nekadar cok kişiye ulaşırsa okadar iyi olur...

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
ѕωєєтнєαят¢ηη
мєηтαℓℓу мσ∂υℓαтє
WebMaster

Yer : ???
Forum Para : 27516.00 YTL
Karizma Puanı : 762
Teşekkür: Edilen: 635
Alınan: 483
нєяşєу вєη∂єη öη¢є вєη (ѕєη) ∂єη ѕσηяαуıм
« Yanıtla #2 : 09 Ekim 2007, 10:23:58 »

tşklr...mehmett paylaşımın için

Bu Sayfayı Paylaş

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Tags: