|
 |
« : 09 Ekim 2007, 09:44:35 » |
|
Bugün iyilik için kenetlenme günü. Türkiye’de yine bir ilkgerçekleşecek… “Yüzyılın İyilik Hareketi Deniz Feneri” önemli biruygulamaya daha imza atıyor. Radyoların ünlü programcılarının ortayaattığı fikir doğrultusunda, 500’ün üzerinde özel radyoda bugün aynıanda yayınlanmaya başlanacak reklâmla, Türkiye bir ilke imza atacak.
Tüm radyo ve televizyon kanalları, dinleyicilerini ve izleyicileriniDeniz Feneri’nin tüm gsm operatörlerinden sms bağış hattı olan 5560’asms atarak, 1000 aydan daha bu hayırlı olan Kadir Gecesi öncesindebağışa çağıracaklar. Kadir Gecesi’ne özel bu ortak çağrı aynı zamanda radyo programcılarıiçin de ayrı bir önem taşıyor. Dinleyicilerin isteklerini yerinegetirmek için çabalayan radyocular, ilk kez bu işbirliği sayesindeortak bir istekte bulunmuş olacak. Milyonlar, cep telefonlarından5560’a gönderecekleri bir mesajla, bir yandan yardım yapmanın içhuzurunu ve keyfini yaşayacak bir yandan da devasa bir iyilikhareketinin paydaşı olacaklar.
“Bugün Yardım Günü” sloganıyla başlanılan ve 500.000 sms’inhedeflendiği yardım çağrısına katılmak isteyen hayırseverlerTurkcell’in kontörlü hatlarından, Avea ve Vodafone’un tüm hatlarından5560’a boş mesaj gönderebilirler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
teşekkür ediyorum duyuru için,oldukça yararlı..
nekadar cok kişiye ulaşırsa okadar iyi olur...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
tşklr...mehmett paylaşımın için