|
 |
« : 15 Ekim 2007, 02:18:38 » |
|
Uludağ ve Kartalkaya’ya yılın ilk karı yağdı Yaşanan kuraklık nedeniyle yağışa hasret kalan Uludağ'a yazmevsiminin ardından ilk kez bugün kar yağdı. Sabah saatlerinde başlayankar yağışı nedeniyle Uludağ'da hava sıcaklığı 2 dereceye kadar düştü. Kayakseverlerin ‘Beyaz cennet’ olarak tanımladığı, 17 otel ve 16misafirhanenin bulunduğu Uludağ'a bu sabah kar yağdı. Uludağ'da dünsabah başlayan sağnak yağış yerini kara bıraktı. Uludağ'ın özelliklezirvesinde kar kalınlığının 2 santimetreye ulaştığı belirtildi. Havasıcaklığının 2 derece olarak ölçüldüğü Uludağ'da yağışın aralıklıolarak yarın da devam edeceği belirtildi. Toplam 5 bin yatak kapasitesibulunan Uludağ'da, şu anda sadece Ağaoğlu Otel müşteri kabul ediyor.Diğer otellerinde Aralık ayında açması bekleniyor. KARTALKAYA
Türkiye’nin gözde kayak merkezlerinden Kartalkaya’ya sezonun ilk karı yağdı. Alınan bilgiye göre, yüksek kesimlerde etkili olan sezonun ilk karyağışı, Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki otel çalışanlarının yüzünügüldürdü. Kartalkaya’daki otellerin yetkilileri, sezonun ilk karının bu ayyağmaya başlamasının sevindirici bir haber olduğunu belirterek, "Karyağışı böyle devam ederse kayak sezonu bu yıl erken açılır" diyekonuştular.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
MSN’deWebcam kullanırken kendi görüntüsünü yayınlamaktan sıkılanlara müjde.Kendi sanal yüzünüzü oluşturabileceksiniz.. Üstelik sanal yüz ifadenizsizinle aynı hareketleri yapacak.
MSN’de Webcamkullanırken kendi görüntüsünü yayınlamaktan sıkılanlara müjde.Hyundai’nin tüketici elektroniğinde Türkiye’deki tek distribütörü olanSönmez AGB’nin ilk kez CeBIT Biişim Euroasia fuarında tanıttığı Trandmarka Webcam internette kendi sanal yüzünüzü oluşturma imkanı sunuyor. Yahoo,skype, MSN gibi anında mesajlaşma programlarında oluşturulan yüzifadesi o anda kullanıcıyla aynı hareketleri yapıyor. Webcam ayrıcasade bir kamera olarakta kullanılabiliyor. Trand marka Webcam’in ikifarklı modeli 29 ve 32 YTL fiyatla fuardan sonra satışa sunulacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fatih Terim açıkladı: Destek için prim alamamıza gerek yok15.10.2007 01:19 Açıkçası olay şöyle gelişti. Bu veya buna benzer olaylara ülkemizin duyarsız kalması mümkün değil her insan bu tür durumlar karşısnda üzülür. Ben bu düşünceyi futbolcularıma açtım. Onlara böyle bir düşüncemizin olduğunu ve bu konuda ne hissettiklerini sordum. Ve bir saniye bile sürmedi "hemen başalayalım ve sonunda kadar sürdürelim hocam" dediler. "Terörle Mücadele Kahramanlarına Destek Kampayası" adı altında karar verdik. Sizlerle ve Genelkurmay'ımızla paylaştık. "Listeyle beraber çeki Genelkurmay'a teslim edelim" diye bir önerim oldu. Yolda gelirken Melih Meriç'in konuşmasını dinledim. Hepsine katılıyorum söylediklerinin bir tek cümlerine hariç... "Biz asker değiliz kendi işimizi yapmamız lazım" dedi ama biz gerekirse asker de olabiliriz. Biliyorum Melih zaten o anlamda söylemedi onu zaten. Bizim destek için prime ihtiyaç olmadığını düşündük. Böyle ulvi bir kampanyanın prime bağlı olmasını istemedik. Prim de beklemiyoruz 1 trilyon bağışlıyoruz şu an. Belki maç kazanamayacağız, gerçi daha çok kazanacağız ama futbolcularım böyle kararlaştır
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Video İçin Tıklayın
Burada bir cümle de değerli medya mensupları için söylemek istiyorum. Televizyon programlara kasım ayına kadar katılmayacağımı söylemiştim. İş vatan olunca gerisi tefarruhat onun için bugun burada bulunuyorum. Ben bir Türk vatandaşı gibi sosyal etkinliklere katılan biriyim. Bu desteğe herkes katılmalıdır. Cümleleri söylediğimiz anda daha buraya gelmeden bu ülke biraraya gelir. Yere düşen hiçbir evladını da unutmaz. Unutmayacağız, unutmazda dolayısıyla ben bu kampanyanın çok yararlı olacağını düşünüyorum."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anayasa değişikliği paketinin 21 Ekimde halkoyuna sunulmasısebebiyle radyo ve televizyonlarda yapılacak propaganda konuşmalarıbugün başlayacak.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, radyo ve televizyonkonuşmasını, 20 Ekim Cumartesi günü saat 18.00’e kadar yapacak. Gül, 10dakika konuşacak. TBMM’de grubu bulunan partiler için ayrılan konuşma sürelerikapsamında, 15-19 Ekim tarihleri arasında AKP’nin 3, CHP, MHP veDTP’nin 2’şer konuşma hakkı bulunuyor. Radyo ve Televizyon konuşmalarıTRT-1 televizyonu ve Radyo 1; Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Trabzon,Çukurova radyo istasyonlarında aynı zamanda yayınlanacak. Radyo vetelevizyonda yayınlanacak propaganda konuşmalarının her gün hangisaatte, hangi parti adına yapılacağı TRT tarafından haber yayınlarısırasında önceden duyurulacak.
Konuşma sırasında radyo ve televizyon vericilerinin bir kısmınınarızalanması veya elektrik kesintisi nedeniyle yayın yapılamazsakonuşma o radyo ve televizyondan tekrar edilemeyecek.
TRT’ye başvurarak yapılacak propaganda konuşmalarını yayınlamak isteyenözel radyo ve televizyonlar, Anayasa değişikliğinin halka açıklanmasıve tanıtılması amacıyla konuşma yapabilecek olan siyasi partilerin tümüve cumhurbaşkanının yapacakları konuşmaların tamamını, aynı saat vesürelere bağlı kalınarak eksiksiz ve kesintisiz olarakyayınlayabilecekler.
TRT’de yapılacak propaganda konuşmalarını yayınlamayan özel radyo vetelevizyonlar, yayın süresince aynı nitelik ve içerikte yayınyapamayacaklar.
Radyo ve televizyonda propaganda konuşmaları sırasında konuşmalararasında bir dakikalık süre bulunacak ve bu süre içinde vokalsiz müzikkullanılacak.
Televizyonda yapılacak propaganda konuşmalarında 18x24 santimetrebüyüklüğündeki siyasi parti bayrakları ile Türk Bayrağı konuşmacınınarkasındaki panoya ve net olarak görülebilecek biçimde asılacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|