|
|
 |
« : 18 Mart 2008, 11:00:09 » |
|
Taksim inanılmaz bir düelloya sahne oldu. İnternette chat yaparkenküfürleşen kız öğrenciler Taksim'de kavgaya tutuştu. Genç kızlardanbiri elindeki falçatayla türbanlı bir öğrenciyi yaraladı. Olay saniyesaniye görüntülendi.İnternetteki küfürleşme olayının ardından Taksim Meydanı'nda buluşanliseli genç kız grupları birbirine girdi. Falçatayla yaralananöğrenciler gözyaşlarıyla hastaneye kaldırılırken, olayın zanlısı gençkız, "İbret olsun. Benim gibi genç kıza iftira atanların sonu budur"dedi.Edinilen bilgiye göre, Şişli Sağlık Meslek Lisesi'nde okuyan gençkızlar arasında okulda başlayan kavga internet ortamına taşındı.Taksim İlkyardım Hastanesi'nde staj yapan öğrencilerle, diğer gruparasında internet ortamında yaşanan küfürleşmenin ardından lise sonsınıf öğrencisi genç kızlar, Taksim Meydanı'nda buluşmaya karar verdi. Taksim'e gelen iki grup arasında çıkan kavgada öğrencilerden 17 yaşındaki P.K., falçatasını çekerek, A.Y. ve M.C.'yi yaraladı.Taksiye bindirilen yaralılar Taksim İlkyardım Hastanesi'nekaldırılırken, gözaltına alınan P.K. da sağlık kontrolü için aynıhastaneye getirildi. P.K. , hastaneye girişte ve çıkışta, "İbret olsun.Benim gibi genç kıza iftira atanların sonu budur. Namus olsun bütüngençler bunu görsün. Taksim İlkyardım Hastanesi'nde teknisyenim. Banahep iftira atıyorlar" dedi.Genç kızın babası K.K. ise "Ben kızımı uyardım, 'yapmayın' dedim.Devamlı internet üzerinde küfürleşiyorlardı, sonuç bu oldu" diyekonuştu. Yaralı genç kızlar tedavi altına alınırken, olayla ilgilisoruşturma başlatıldı.
Video İçin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol veya Giriş YapBuraya Tıklayınız
|
|
|
|
|
|
____________________ |^^^^^^^^^^^^^^^^'| |____ ¹×¦ ЅдνдŞ ¦×¹ ___|''|"''\,___ |__ TRForumcu ___====|'|__|......]< "(@)'(@)****|(@)**(@)******(@)          
" Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşama yollarını alışkanlık haline getiren milletler
Önce onurlarını sonra hürriyetlerini daha sonra da geleceklerini kaybetmeye mahkumdurlar. "

|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
çok kötü bir görüntü madem kavga ediyorlar nediye falçata çekiyor kız böle insanlar oldukça türkiye daha kötü olucak genç kızın ne gunahı var nasıl acı çekiyordu haber için tşklr...kardeşim 
|
|
|
|
|
|
Sadece Susmak İstiyorum ;Yalan İnsanları Kaale Almadan...Haklıyken,Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...HUZUR bulmak İstiyorum,Gözlerimi Kapayıp,Kimseyi Anmadan...Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Her şeyi Yaşamış Gibi Yaparak..
|
|
|
|
|
|
|
canom cehaletin getirileri işte.. haber için teşekkürler kardeşim çok rezil bir şey yapılanlar ama içim acıdı çok üzüldüm gençlere neler oluyor bizde gençiz ama biz yapmıyoruz böle şeyler gerekesiz saçma sapan şeyler yüzünden bir insanın canına oluyor olan
|
|
|
|
|
|
Sadece Susmak İstiyorum ;Yalan İnsanları Kaale Almadan...Haklıyken,Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...HUZUR bulmak İstiyorum,Gözlerimi Kapayıp,Kimseyi Anmadan...Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Her şeyi Yaşamış Gibi Yaparak..
|
|
|
|
|
yazık valla cahiliyetten başka birşey değil
|
|
|
|
|