TRForumcu.NeTHaberlerGüncel Haberler (Moderatörler: )Kız kavgasından dehşet görüntüler [Video]
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Kız kavgasından dehşet görüntüler [Video]
Cevaplar 4
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 422
Önceki Önceki Konu
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Konu Derecelendirme: 0 Bookmark and Share
Konu: Kız kavgasından dehşet görüntüler [Video]  (Okunma Sayısı 422 defa) EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu
¹×¦ ЅдνдŞ ¦×¹
Saygıdeğer Üye

Forum Para : 21737.00 YTL
« : 18 Mart 2008, 11:00:09 »

Taksim inanılmaz bir düelloya sahne oldu. İnternette chat yaparkenküfürleşen kız öğrenciler Taksim'de kavgaya tutuştu. Genç kızlardanbiri elindeki falçatayla türbanlı bir öğrenciyi yaraladı. Olay saniyesaniye görüntülendi.

İnternetteki küfürleşme olayının ardından Taksim Meydanı'nda buluşanliseli genç kız grupları birbirine girdi. Falçatayla yaralananöğrenciler gözyaşlarıyla hastaneye kaldırılırken, olayın zanlısı gençkız, "İbret olsun. Benim gibi genç kıza iftira atanların sonu budur"dedi.Edinilen bilgiye göre, Şişli Sağlık Meslek Lisesi'nde okuyan gençkızlar arasında okulda başlayan kavga internet ortamına taşındı.
Taksim İlkyardım Hastanesi'nde staj yapan öğrencilerle, diğer gruparasında internet ortamında yaşanan küfürleşmenin ardından lise sonsınıf öğrencisi genç kızlar, Taksim Meydanı'nda buluşmaya karar verdi.

Taksim'e gelen iki grup arasında çıkan kavgada öğrencilerden 17 yaşındaki P.K., falçatasını çekerek, A.Y. ve M.C.'yi yaraladı.

Taksiye bindirilen yaralılar Taksim İlkyardım Hastanesi'nekaldırılırken, gözaltına alınan P.K. da sağlık kontrolü için aynıhastaneye getirildi. P.K. , hastaneye girişte ve çıkışta, "İbret olsun.Benim gibi genç kıza iftira atanların sonu budur. Namus olsun bütüngençler bunu görsün. Taksim İlkyardım Hastanesi'nde teknisyenim. Banahep iftira atıyorlar" dedi.
Genç kızın babası K.K. ise "Ben kızımı uyardım, 'yapmayın' dedim.Devamlı internet üzerinde küfürleşiyorlardı, sonuç bu oldu" diyekonuştu. Yaralı genç kızlar tedavi altına alınırken, olayla ilgilisoruşturma başlatıldı.

Video İçin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Üye Ol veya Giriş Yap
Buraya
Tıklayınız

"(@)'(@)****|(@)**(@)******(@)

" Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşama yollarını alışkanlık haline getiren milletler

Önce
onurlarını sonra hürriyetlerini daha sonra da geleceklerini kaybetmeye mahkumdurlar. "

Sponsor Bağlantı
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
ѕωєєтнєαят¢ηη
WebMaster

Forum Para : 27616.00 YTL
« Yanıtla #1 : 18 Mart 2008, 14:08:04 »

çok kötü bir görüntü madem kavga ediyorlar nediye falçata çekiyor kız böle insanlar oldukça türkiye daha kötü olucak  genç kızın ne gunahı var nasıl acı çekiyordu
haber için tşklr...kardeşim

Sadece Susmak İstiyorum ;
Yalan İnsanları Kaale Almadan...
Haklıyken,Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...
HUZUR bulmak İstiyorum,Gözlerimi Kapayıp,Kimseyi Anmadan...
Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Her şeyi Yaşamış Gibi Yaparak..
« Yanıtla #2 : 18 Mart 2008, 14:54:20 »

canom cehaletin getirileri işte..
haber için teşekkürler kardeşim

Smiley
ѕωєєтнєαят¢ηη
WebMaster

Forum Para : 27616.00 YTL
« Yanıtla #3 : 18 Mart 2008, 16:14:47 »

canom cehaletin getirileri işte..
haber için teşekkürler kardeşim

çok rezil bir şey yapılanlar ama içim  acıdı çok üzüldüm gençlere neler oluyor bizde gençiz ama biz yapmıyoruz böle şeyler gerekesiz saçma sapan şeyler yüzünden bir insanın canına  oluyor olan

Sadece Susmak İstiyorum ;
Yalan İnsanları Kaale Almadan...
Haklıyken,Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...
HUZUR bulmak İstiyorum,Gözlerimi Kapayıp,Kimseyi Anmadan...
Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Her şeyi Yaşamış Gibi Yaparak..
||CoηSтαηт!ηэ||
Aktif Üye

Forum Para : 1264.00 YTL
« Yanıtla #4 : 19 Mart 2008, 16:41:49 »

yazık valla cahiliyetten başka birşey değil

Bu aralar Piyasada degiLim yakında görüşmek üzere

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Etiketler
Kız kavgasından dehşet görüntüler [Video]