TRForumcu | ForumHaberlerGüncel Haberler (Moderatörler: )PKK'lı bombacı halt yemiş
Konu Bilgileri
Konu Başlığı PKK'lı bombacı halt yemiş
Cevaplar 1
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 100
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: PKK'lı bombacı halt yemiş  (Okunma Sayısı 100 defa)
ѕωєєтнєαят¢ηη
мєηтαℓℓу мσ∂υℓαтє
WebMaster

Yer : ???
Forum Para : 27504.00 YTL
Karizma Puanı : 758
Teşekkür: Edilen: 633
Alınan: 482
нєяşєу вєη∂єη öη¢є вєη (ѕєη) ∂єη ѕσηяαуıм
« : 15 Ağustos 2007, 13:19:35 »

PKK'lı zanlı 10 kg patlayıcıyla yakalandı. Pişmanlığını da böyle dile getirdi.
İstanbul'da bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda 1 kişi ile birlikte 10 kilo patlayıcı madde ele geçirildi.

Terörle mücadele Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile birlikte 11 Ağustos 2007 tarihinde ortaklaşa gerçekleştirilen operasyonda, bölücü terör örgütü adına metropollere bombalama ve sabotaj eylemleri yapmak üzere gönderilen örgüt mensuplarına patlayıcı madde temin ettiği iddia edilen 1 örgüt mensubunun yakalandığı bildirildi.
Yakalanan şahsın üzerinde ve çantasına yapılan aramalarda 8 kilo 360 gram A4 plastik patlayıcı madde, 1 kilo 400 gram TNT toz patlayıcı madde, 1 adet cep telefonu, 1 adet sim kartı ile bol miktarda örgütsel içerikli doküman ele geçirildi.
Emniyette sorgu ve işlemleri tamamlanan örgüt mensubu, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Zanlı, adliye girişinde patlayıcı maddeyle yakalanması yönündeki soruya "Ben bir halt yedim" diye yanıt verdi

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Sadece Susmak İstiyorum ;
Yalan İnsanları Kaale Almadan...
Haklıyken,Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...
HUZUR bulmak İstiyorum,Gözlerimi Kapayıp,Kimseyi Anmadan...
Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Her şeyi Yaşamış Gibi Yaparak..
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
Gαвяιєℓ
| Evom |
Yönetici
*

Yer : Pencap (:
Forum Para : 19781.00 YTL
Karizma Puanı : 2300
Teşekkür: Edilen: 486
Alınan: 1190
Herşey Rahat Yolunda (H)
aeracura@windowslive.com
« Yanıtla #1 : 15 Ağustos 2007, 18:26:39 »

nasıl bi zihniyet sahibi insan bunlara kalkısırda savunmasını böyle yapar ? sasırtıcı doğrusu

tşk. canom haberlerin için

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

TRForumcu Niye Bukadar Güzel ?
Acaba Neden ??

Herşey Rahat Yolunda.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Tags:
Etiketler: PKK'lı bombacı halt yemiş , PKK'lı bombacı halt yemiş indir , PKK'lı bombacı halt yemiş download , PKK'lı bombacı halt yemiş yükle , PKK'lı bombacı halt yemiş bedava , PKK'lı bombacı halt yemiş albümü , PKK'lı bombacı halt yemiş full , PKK'lı bombacı halt yemiş video , PKK'lı bombacı halt yemiş forum