|
 |
« : 12 Mayıs 2008, 23:21:18 » |
|
Tuncay Özkan’dan ilk açıklama "Satmasaydım Unakıtan yayını kapatacaktı!"Kanaltürk'ün İpek Grubu'na satışının açıklamasından sonra "bizkackisiyiz.com" platformuna protesto mesajları yağdı.
kanalturk.comadresi aşırı yüklenme nedeniyle çöktü. Okurlar ve Kanaltürk izleyenleribizkackisiyiz.com'u mesaj bombardımanına tuttu. Tuncay Özkan'a kanalısatması nedeniyle yoğun tepki olduğu gözlendi. Özkan ise meraklabeklenen ilk açıklamasında Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ı adresgösterdi.
süperpoligon'unedindiği bilgiye göre Tuncay Özkan Kanaltürk'ü Koza İpek Grubu'nasatmasının ardından çalışanlarla bir toplantı yaptı.
Özkan çokduygusal anların yaşandığı toplantıda: "Hepinize direncinizden ötürüteşekkür ederim." dedi ve şunları ekledi: "Bize kimse sahip çıkmadı.Yanlız, çaresiz bırakıldık. Lisansımızı iptal ettiler. Vergi borçlarıyüzünden kanalın kapısında icra memurları bekliyordu" dedi.
Özkankonuşmasını şöyle sürdürdü: "Direncinizin kazanması adına bunu yaptım.Çarem kalmamıştı. Zaten bu kararı vermemiş olsaydım Unakıtan'ınmemurları yayınımızı kapatacaktı."
Bu konuşmaların ardından bazı çalışanların Tuncay Özkan, Kerimcan Kamal ve Adnan Bulut'a sarılarak ağladıkları görüldü.kaynak:Gazetevatan
|
|
|
|
|
|
Etiketler:
Tuncay Özkan’dan ilk açıklama ,
Tuncay Özkan’dan ilk açıklama indir ,
Tuncay Özkan’dan ilk açıklama download ,
Tuncay Özkan’dan ilk açıklama yükle ,
Tuncay Özkan’dan ilk açıklama şarkı sözü ,
Tuncay Özkan’dan ilk açıklama program ,
Tuncay Özkan’dan ilk açıklama yeni ,
Tuncay Özkan’dan ilk açıklama msn ,
Tuncay Özkan’dan ilk açıklama ifadeleri ,
Tuncay Özkan’dan ilk açıklama mp3 ,
Tuncay Özkan’dan ilk açıklama sözleri ,
Tuncay Özkan’dan ilk açıklama resimleri ,
Tuncay Özkan’dan ilk açıklama resim ,
Tuncay Özkan’dan ilk açıklama videosu ,
Tuncay Özkan’dan ilk açıklama kaydet ,
Tuncay Özkan’dan ilk açıklama bedava ,
Tuncay Özkan’dan ilk açıklama fotoğrafları ,
Tuncay Özkan’dan ilk açıklama albümü ,
Tuncay Özkan’dan ilk açıklama full ,
Tuncay Özkan’dan ilk açıklama videoları ,
Tuncay Özkan’dan ilk açıklama video ,
Tuncay Özkan’dan ilk açıklama free ,
Tuncay Özkan’dan ilk açıklama forum
TRForumcu Niye Bukadar Güzel ? Acaba Neden ??
Herşey Rahat Yolunda
|
|
|
|
|
|
|
|