TRForumcu.NeTDiğerArşive Kaldırılan Konular (Moderatörler: )burcun uyumlu ve uyumsuz yönleri
Konu Bilgileri
Konu Başlığı burcun uyumlu ve uyumsuz yönleri
Cevaplar 4
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 502
Önceki Önceki Konu
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Konu Derecelendirme: 0 Bookmark and Share
Konu: burcun uyumlu ve uyumsuz yönleri  (Okunma Sayısı 502 defa) EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu
« : 26 Temmuz 2006, 19:48:07 »

Şifre : Konuşkanlık , yatkınlık, zeka

ikizlerin olumlu huyları : Uyumlu , her işe yatkım,entelektüel , mantıklı, çabuk kavrayan, canlı, konuşkan, eğlenceli, hareketli, yazı yazmaya ve yabancı dillere yetenekli, zamana uyan gençlik dolu

ikizlerin olumsuz huyları : Değişken,huzursuz, kurnaz, yersiz bir biçimde meraklı, kararsız iki yüzlü, sinirlerini kontrol edemeyen, dedikoducu, yüzeysel, diken üzerinde yaşayan.

TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
ѕωєєтнєαят¢ηη
WebMaster

Forum Para : 27576.00 YTL
« Yanıtla #1 : 24 Ekim 2006, 22:09:44 »

sağol canım dostum benim

g ü η є ş
Üye
**

Forum Para : 220.00 YTL
« Yanıtla #2 : 10 Şubat 2007, 17:08:42 »

ben bazı şeylere katılmıyorum bende ikizler burcuyum ve iki yüzlü olarak tanımlanması yanlış
ikizler burcu ikiyüzlü değil lakin içinde çift kişiliği barındıran ve bu kişilik farklılığı sayesinde ayakları üstünde durabilen kendisini ii tanıyan her ortama ayak uydurabilendir bunun ayırdımı yapılmalı bence ama yinede emeğin için saol ellerine sağlık bu tarzımıda yanlış anlamazsın umarım

panZeHiR
TRForumcu Bağımlısı

Forum Para : 6018.00 YTL
« Yanıtla #3 : 05 Mart 2007, 19:39:22 »

bugün ak dedigimize yarın kara dicek kadar cesaretliyiz ondan:))

şaka bir yanada kararsız olması sabit fikirli olmaması fikirlerinin sürekli değişmesinden dolayı iki yüzlü görünüyoruz:(

ve sadık değildir diyolar ya ben ne hikmetse aşırı sadıgım  kolay aşık olurum ama zor bırakırım bende bir garip lik var yükselenimde aslan  oda normalde cabuk bırakabilir aşık oldugunu iyide o zaman ben kime cektim böle:(

GüLSüM
Çaylak
*

Forum Para : 60.00 YTL
« Yanıtla #4 : 02 Mayıs 2007, 17:21:56 »

ben bazı şeylere katılmıyorum bende ikizler burcuyum ve iki yüzlü olarak tanımlanması yanlış
ikizler burcu ikiyüzlü değil lakin içinde çift kişiliği barındıran ve bu kişilik farklılığı sayesinde ayakları üstünde durabilen kendisini ii tanıyan her ortama ayak uydurabilendir bunun ayırdımı yapılmalı bence ama yinede emeğin için saol ellerine sağlık bu tarzımıda yanlış anlamazsın umarım

aynen cok dogru anlatmissin ikizler burcu icin yapilan "ikiyüzlü" tanimlamasini...
her seferinde hic bikmadan usanmadan anlatirim senin bu yazdigini baskalarina...
ikizler burcunda olan insanlar tam aksine hic bi sekilde ikiyüzlülük yapmiyan cok dobra insanlardir..

bu arada paylasim icin tsk ler hidden_heart Smiley

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır