|
ilginiz için tşk.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
|
Hoşgeldiiin berxcan aramıza  elimizi öpeceksen harçlıkları hazırlayalım  Sen hangi takımı tutuyorsun ablacıım, avatarına bakınca çok güzel şeyler geliyor aklıma  elinizi öperim tabikide harçlık yerine rep daha iyi olur bu arada ben GfB liyim aklına güzel şeyler gelio senin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hoşgeldin iyi forumlar
|
|
|
|
|
|
Binlerce yıllık Türk tarihinde yoktur ki bir Türk vatanı için canını vermekten korksun kaçsın. Dün böyleydi yarında böyle olacak. Hainler her zaman vardı dün böyleydi yarında böyle olacak.Ama dün bizi yıkamadıkları gibi bugünde yıkamayacaklar. YILLARDIR TÜRKİYE HARİTASINDA OYNADINIZ HARİTA ÖYLE DEĞİL BÖYLE ÇİZİLİR...
|
|
|
|
Hoşgeldiiin berxcan aramıza  elimizi öpeceksen harçlıkları hazırlayalım  Sen hangi takımı tutuyorsun ablacıım, avatarına bakınca çok güzel şeyler geliyor aklıma  elinizi öperim tabikide harçlık yerine rep daha iyi olur bu arada ben GfB liyim aklına güzel şeyler gelio senin Rep verdim bile hayırlı olsun ilk teşekküründe benden oldu : ) GfB'li olmamna sevindim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hoşgeldiiin berxcan aramıza  elimizi öpeceksen harçlıkları hazırlayalım  Sen hangi takımı tutuyorsun ablacıım, avatarına bakınca çok güzel şeyler geliyor aklıma  elinizi öperim tabikide harçlık yerine rep daha iyi olur bu arada ben GfB liyim aklına güzel şeyler gelio senin Rep verdim bile hayırlı olsun ilk teşekküründe benden oldu : ) GfB'li olmamna sevindim  allah razı olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|