|
 |
« : 12 Nisan 2008, 23:25:57 » |
|
Merhaba arkadaşlar ben Anıl bu forumu yaklaşık 2 senedir tanıyorum eski moderatörünüz turksoldier sayesinde başımın etini yiyodu En sonunda merak ettim bende bir giriyim bakiyim dedim anladıgım kadarıyla siz bir forum degil kocaman bir ailesiniz benide aranıza alırsanız çok sevinirim Forumda gitar akorları bölümü varmış henüz bakmadım ama size bir çok paylaşım verecegime dair söz veriyorum Evet şimdilik hoşçakalın bol bol görüşücez
|
|
|
|
|
|
Etiketler:
Hi ,
Hi indir ,
Hi download ,
Hi yükle ,
Hi şarkı sözü ,
Hi program ,
Hi yeni ,
Hi msn ,
Hi ifadeleri ,
Hi mp3 ,
Hi sözleri ,
Hi resimleri ,
Hi resim ,
Hi videosu ,
Hi kaydet ,
Hi bedava ,
Hi fotoğrafları ,
Hi albümü ,
Hi full ,
Hi videoları ,
Hi video ,
Hi free ,
Hi forum
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
heh be hele şükür geldin aramıza hoşgeldin kanka bol bol paylaşım bekliorm senden yapmazsan evin yakın bana gelirim 
|
|
|
|
|
|
Binlerce yıllık Türk tarihinde yoktur ki bir Türk vatanı için canını vermekten korksun kaçsın. Dün böyleydi yarında böyle olacak. Hainler her zaman vardı dün böyleydi yarında böyle olacak.Ama dün bizi yıkamadıkları gibi bugünde yıkamayacaklar. YILLARDIR TÜRKİYE HARİTASINDA OYNADINIZ HARİTA ÖYLE DEĞİL BÖYLE ÇİZİLİR...
|
|
|
|
Şikayet edicem seni adminlere tehdit ediyosun beni 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bn tehdit etmedim uyardım
|
|
|
|
|
|
Binlerce yıllık Türk tarihinde yoktur ki bir Türk vatanı için canını vermekten korksun kaçsın. Dün böyleydi yarında böyle olacak. Hainler her zaman vardı dün böyleydi yarında böyle olacak.Ama dün bizi yıkamadıkları gibi bugünde yıkamayacaklar. YILLARDIR TÜRKİYE HARİTASINDA OYNADINIZ HARİTA ÖYLE DEĞİL BÖYLE ÇİZİLİR...
|
|
|
|
ailemize hoşgeldin anıl umarım hoş vakit geçirirsin
|
|
|
|
|
|
Sadece Susmak İstiyorum ;Yalan İnsanları Kaale Almadan...Haklıyken,Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...HUZUR bulmak İstiyorum,Gözlerimi Kapayıp,Kimseyi Anmadan...Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Her şeyi Yaşamış Gibi Yaparak..
|
|
|
|
|
|