TRForumcu.NeT - OrG - BiZ - Us - İnFo | Bilgi ve Paylaşım PlatformuDiğerArşive Kaldırılan Konular (Moderatörler: )|||||||||||||||||||||||||| TRForumcu Chat Gunleri ||||||||||||||||||||||||||
Konu Bilgileri
Konu Başlığı |||||||||||||||||||||||||| TRForumcu Chat Gunleri ||||||||||||||||||||||||||
Cevaplar 25
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 923
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1] 2 3 4 5   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: |||||||||||||||||||||||||| TRForumcu Chat Gunleri ||||||||||||||||||||||||||  (Okunma Sayısı 923 defa)
|| σηυя ||
Med-Cezir
Saygıdeğer Üye

Yer : City Of Angels
Forum Para : 4966.00 YTL
Karizma Puanı : 1623
Teşekkür: Edilen: 3
Alınan: 246
336661191 WWW
« : 01 Şubat 2006, 03:04:30 »

selam arkadaşlar. forum uyelerimizin tanışıp kaynaşması için;

HER CUMARTESİ SAAT 00,00 da anasayfamızdakı chat bolumunde bulusuyoruz....

Talebe gore saatler değişebilir

Yorum alıym Cheesy

Etiketler: |||||||||||||||||||||||||| TRForumcu Chat Gunleri |||||||||||||||||||||||||| , |||||||||||||||||||||||||| TRForumcu Chat Gunleri |||||||||||||||||||||||||| indir , |||||||||||||||||||||||||| TRForumcu Chat Gunleri |||||||||||||||||||||||||| download , |||||||||||||||||||||||||| TRForumcu Chat Gunleri |||||||||||||||||||||||||| yükle , |||||||||||||||||||||||||| TRForumcu Chat Gunleri |||||||||||||||||||||||||| şarkı sözü , |||||||||||||||||||||||||| TRForumcu Chat Gunleri |||||||||||||||||||||||||| program , |||||||||||||||||||||||||| TRForumcu Chat Gunleri |||||||||||||||||||||||||| yeni , |||||||||||||||||||||||||| TRForumcu Chat Gunleri |||||||||||||||||||||||||| msn , |||||||||||||||||||||||||| TRForumcu Chat Gunleri |||||||||||||||||||||||||| ifadeleri , |||||||||||||||||||||||||| TRForumcu Chat Gunleri |||||||||||||||||||||||||| mp3 , |||||||||||||||||||||||||| TRForumcu Chat Gunleri |||||||||||||||||||||||||| sözleri , |||||||||||||||||||||||||| TRForumcu Chat Gunleri |||||||||||||||||||||||||| resimleri , |||||||||||||||||||||||||| TRForumcu Chat Gunleri |||||||||||||||||||||||||| resim , |||||||||||||||||||||||||| TRForumcu Chat Gunleri |||||||||||||||||||||||||| videosu , |||||||||||||||||||||||||| TRForumcu Chat Gunleri |||||||||||||||||||||||||| kaydet , |||||||||||||||||||||||||| TRForumcu Chat Gunleri |||||||||||||||||||||||||| bedava , |||||||||||||||||||||||||| TRForumcu Chat Gunleri |||||||||||||||||||||||||| fotoğrafları , |||||||||||||||||||||||||| TRForumcu Chat Gunleri |||||||||||||||||||||||||| albümü , |||||||||||||||||||||||||| TRForumcu Chat Gunleri |||||||||||||||||||||||||| full , |||||||||||||||||||||||||| TRForumcu Chat Gunleri |||||||||||||||||||||||||| videoları , |||||||||||||||||||||||||| TRForumcu Chat Gunleri |||||||||||||||||||||||||| video , |||||||||||||||||||||||||| TRForumcu Chat Gunleri |||||||||||||||||||||||||| free , |||||||||||||||||||||||||| TRForumcu Chat Gunleri |||||||||||||||||||||||||| forum

Sponsor Bağlantı
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
K*E*S*H
Saygıdeğer Üye

Yer : kafam güzel tam çıkartamıyorum
Forum Para : 8304.00 YTL
Karizma Puanı : 165
Teşekkür: Edilen: 14
Alınan: 44
kesh@trforumcu.com E-Posta
« Yanıtla #1 : 01 Şubat 2006, 03:07:58 »

walla çok güzel olur bence cumartesi akşama doğru ii olabilir çünkü genelde hafta sonu insanlar gezerya
ama tabiki çoğunluğun istediği saate uyarız

bymaraba
Üye
**

Forum Para : 0.00 YTL
Karizma Puanı : -3
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 0
« Yanıtla #2 : 01 Şubat 2006, 11:20:50 »

iyi olur onur da ama saati biras daha geriye alsak nasıl olur
 ben o saatte uyuyo oluyorum da

Evo
Aslım
Yönetici
*

Yer : mysql
Forum Para : 6958.00 YTL
Karizma Puanı : 2094
Teşekkür: Edilen: 23
Alınan: 667
Herşey Rahat Yolunda (H)
thunder@trforumcu.com WWW
« Yanıtla #3 : 01 Şubat 2006, 14:59:42 »

uıyuma o zaman tavuk seni SmileySmiley

...Kalbimin Ritmi Senle Eşdeğer...

...Seni Çok Seviyorum Aslımmm...

D_E_N_İ_Z
AŞIK MOD:)
TRForumcu Bağımlısı

Yer : *BAŞKENT*
Forum Para : 1134.00 YTL
Karizma Puanı : 46
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 2
KİMİ SEVERSEN SEV BENİM ADIM GEÇER!!
« Yanıtla #4 : 01 Şubat 2006, 18:17:49 »

hiç bak bize sabaha kadar çalışıyoruz burda kimin için?Cheesy

İÇİME ATTIM NE VARSA ANLAMAYA ÇALIŞTIM HERKESİ AŞKIDA SEVDİM KAVGAYI DA ANLATAMADIM Kİ...
K*E*S*H
Saygıdeğer Üye

Yer : kafam güzel tam çıkartamıyorum
Forum Para : 8304.00 YTL
Karizma Puanı : 165
Teşekkür: Edilen: 14
Alınan: 44
kesh@trforumcu.com E-Posta
« Yanıtla #5 : 02 Şubat 2006, 00:52:58 »

işin gücün uyumak Grin

Sayfa: [1] 2 3 4 5   Yukarı git