TRForumcu.NeTTRForumcu Eğlence Merkeziİlginç Ve Garip Olaylar (Moderatörler: )Aynı Yalanı 45 Kez Yutturdu
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Aynı Yalanı 45 Kez Yutturdu
Cevaplar 1
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 150
Önceki Önceki Konu
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Konu Derecelendirme: 0 Bookmark and Share
Konu: Aynı Yalanı 45 Kez Yutturdu  (Okunma Sayısı 150 defa) EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu
GüNeŞ
Kıdemli Üye

Forum Para : 5470.00 YTL
« : 15 Aralık 2007, 23:08:59 »

Adana’da bir dolandırıcı aynı yöntemle 45kişiyi cep telefonundan etti. Sokakta yürürken cep telefonlarınıdolandırıcıya gönüllü olarak teslim eden mağdurlar başlarına gelenigülerek anlattı. Hırsızlık suçundan sabıkalı bir genç, Adana’da 45kişinin cep telefonlarını ilginç bir yöntemle çaldı. Mağdurlar, nasıldolandırıldıklarını karakolda gülerek anlattı. İddiaya göre M.A.,Adana’nın Mahfesığmaz ve Güzelyalı mahalleleri başta olmak üzere,birçok semtte değişik zamanlarda bir işyerinin önünde oturup, gözünekestirdiği gençleri yanına çağırdı. Kendisini işyerinin sahibi olaraktanıtan M.A., “Ben işyerinden ayrılamıyorum, şu arka sokaktaki tüpbayiine bir tüp siparişi verdim ama getirmedi. Tüp bayiinin sahibinden500 YTL de alacağım var, sen git benim selamımı söyle tüpü göndersin,paramı da al gel. Sana güveniyorum, ama parayı getirinceye kadar da ceptelefonun bende kalsın. Hem zahmetinin karşılığını da veririm” diyerekgençleri tüp bayiine gönderdi. ‘Ne tüpçü vardı, ne de kendisi’ Gencintüp bayiine gitmesi üzerine M.A. da telefonla ortadan kayboldu. Buyöntemle yaşları 12 ile 17 arasında değişen 45 gencin cep telefonunudolandıran M.A., verilen eşgal üzerine yakalandı. Polis, dolandırıldığıiddia edilen 45 şikâyetçiyi Emniyet Müdürlüğü’ne çağırarak zanlıyıteşhis ettirdi. Gençler, Adana Emniyet Müdürlüğü’nde nasıldolandırıldıklarını gülerek anlattı. Mağdurlar şunları söyledi: “Yardımisteyince kıramadık. 500 YTL’sinin karşılığında da cep telefonlarımızırehin aldı. Parayı getirip telefonumuzu alacaktık. Arka sokakta netüpçü vardı, ne de döndüğümüzde kendisi.”

Sponsor Bağlantı
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
maskot_54
Saygıdeğer Üye

Forum Para : 3962.00 YTL
« Yanıtla #1 : 18 Ocak 2008, 23:00:24 »

EEEEEEEEE. Büyüyünce yurdum insanı olacak çocuğun hali de başka oluyo işte.

Beni Bir Ben Bilirim Bir De Yaradan
Bana Bir Ben Lazımım Bir De Anlayan...
Gölbaşı / ANKARA
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Etiketler
Aynı Yalanı 45 Kez Yutturdu