|
|
 |
« : 26 Mart 2008, 15:46:01 » |
|
Dünyada ilk kez böyle bir şey oldu. Bir bebeği ilk kez babası doğuracak. Peki bu nasıl oldu derseniz... Dünyada ilk kez bir erkek hamile kaldı. Thomas karnında, babası olacağı çocuğunu taşıyor. Çünkü o aslında eskiden bir kadındı.  Bugüne kadar sadece komedi filmlerinde karşılaşılan erkeğin hamile kalması durumu ABD’de gerçek oldu. Oregon kentinde yaşayan Beatie çiftinin temmuzda doğması beklenen kızlarını babası Thomas dünyaya getirecek. Thomas’ın doğum yapmasında biyolojik bir engel yok. Çünkü Thomas ameliyatla sonradan cinsiyet değiştirmiş bir kadın. CİNSİYET DEĞİŞTİREN BİR KADIN21yaşındayken ameliyatla göğüslerini aldıran Thomas’ın cinsel organınaise operasyon yapılmadı. Düzenli olarak testesteron hormonu enjekteedilen Thomas, Nancy adlı bir kadınla evlendi. Çift,gittikleri doktorda Nancy’nin kısır olduğunu öğrendi. Bunun üzerineThomas hormon tedavisi kesti BABASI DOĞURACAKDokuz doktor gezen çift sonunda hayallerini gerçekleştirdi. Temmuzda doğumu gerçekleştirmesi beklenen Thomas, “ Hamilebir erkek olmak inanılmaz bir duygu. Cinsel kimliğim açısından birdeğişiklik olmayacak. Nancy için de sadece bebeğimizi taşıyan birkocayım. Kızımın babası ben, annesi ise Nancy olacak. Çok mutluyum” dedi. kaynak: İnternethaber
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
daha neler görceğiz inanması zor  dünyada herşey olabiliyormuş demekkii 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok yok biri bana şaka olduğunu sölesin.. bence o başka bişi doğurcak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sonunda olacağı buydu  artık alıştık daha neler göreceğiz kim bilir Allah affetsin  paylaşım için tşk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende bu haberi bu gün gazetede gördüm yok dedim olmaz böle bişe diye ama maalesef gerçekmiş bide e mal adam gerçi adam demeye bin şahit lazım ama madem erkek olmaya karar verdin şimdi niye tekrar fikir değiştirdin yani o hıyar tam bi dönmeymiş sürekli dönüyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|