TRForumcu | ForumTRForumcu Eğlence Merkeziİlginç Ve Garip Olaylar (Moderatörler: )Dünyanın en küçük kızı
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Dünyanın en küçük kızı
Cevaplar 4
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 326
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Dünyanın en küçük kızı  (Okunma Sayısı 326 defa)
Gαвяιєℓ
| Evom |
Yönetici
*

Yer : Pencap (:
Forum Para : 19781.00 YTL
Karizma Puanı : 2300
Teşekkür: Edilen: 486
Alınan: 1190
Herşey Rahat Yolunda (H)
aeracura@windowslive.com
« : 08 Nisan 2008, 11:08:46 »

Dünyanın en küçük kızı
15 yaşındaki Jyoti Amge adlı genç kızın boyunu öğrenince kulaklarınıza inanamayacaksınız;

Hindistan'da yaşayan 15 yaşındaki Jyoti Amge adlı genç kız, 38 santimlik boyuyladünyanın en küçük kızı ünvanını elinde tutuyor. Telegraph gazetesininhaberine göre sadece 5 kilogram ağırlığında olan Amge'deakondroplaziadı verilen bir çeşit cücelik hastalığı bulunuyor.

ŞÖHRETTEN MEMNUN

Nagpurkentinde yaşayan Amge, hastalığından rahatsız olmak bir kenara, durumunyarattığı 'şöhret'ten son derece memnun olduğunu söylüyor.

Gittiğilisede, sınıfın en önünde minyatür bir masası bulunan Amge, 'Küçükolmaktan gurur duyuyorum. Aslında ben de diğer insanlar gibiyim, farklıhissetmiyorum. Bana gösterilen ilgiyi de çok seviyorum' diye konuştu.
EN BÜYÜK HAYALİ AKTRİST OLMAK

Yaşıtlarıgibi pop müzik dinlemekten ve film izlemekten hoşlandığını söyleyenAmge, en büyük hayalinin bir gün Bollwood'un tanınmış bir aktrisi olmakolduğunu belirtiyor. Amge'nin yakın zamanda Hintli pop şarkıcısı MikaSingh'le birlikte hazırladığı bir pop albümü de var.

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

TRForumcu Niye Bukadar Güzel ?
Acaba Neden ??

Herşey Rahat Yolunda.
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
sweett_yellow
Kıdemli Üye

Yer : 'siz şimdilerde...
Forum Para : 2352.00 YTL
Karizma Puanı : 136
Teşekkür: Edilen: 39
Alınan: 132
GERÇEK SANDIĞIN BİRÇOK ŞEY YALAN ASLINDA!!!!!!
« Yanıtla #1 : 08 Nisan 2008, 12:47:20 »

gözlerime inanamadım ama kızı takdir etmek gerek en azından duruma pozitif yönden bakmayı ve kendiyle barışık kalmayı başarabilmiş... paylaşım için teşekkürler...

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

HERGÜN DERT ÇEKMEKTEN

YORGUNSUN AMA ALDIRMA

SEN İÇ EĞLEN YİNE

BU YALAN DÜNYA KİMİN UMRUNDA...

ARANIYOR SAHİBİ RUHUMUN...
ѕωєєтнєαят¢ηη
мєηтαℓℓу мσ∂υℓαтє
WebMaster

Yer : ???
Forum Para : 27504.00 YTL
Karizma Puanı : 758
Teşekkür: Edilen: 633
Alınan: 482
нєяşєу вєη∂єη öη¢є вєη (ѕєη) ∂єη ѕσηяαуıм
« Yanıtla #2 : 14 Nisan 2008, 22:37:39 »

şaşırdımm çok güzel kendine öz güveni  var en azından bazı insanlarda olmayan "güven" bu bile yeterli

Bu Sayfayı Paylaş

Sadece Susmak İstiyorum ;
Yalan İnsanları Kaale Almadan...
Haklıyken,Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...
HUZUR bulmak İstiyorum,Gözlerimi Kapayıp,Kimseyi Anmadan...
Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Her şeyi Yaşamış Gibi Yaparak..
brcn
Ben Yeniyim
*

Yer : istanbul
Forum Para : 8.00 YTL
Karizma Puanı : 0
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 0
« Yanıtla #3 : 15 Nisan 2008, 01:46:08 »

ilginç

Bu Sayfayı Paylaş
berxcan
Kıdemli Üye

Yer : →™šởиѕцżĻџĸτап ™←
Forum Para : 232.00 YTL
Karizma Puanı : 30
Teşekkür: Edilen: 30
Alınan: 24
♥вεяĸćǻŋ♥ịĿλγďǻ♥
berkberx@hotmail.com E-Posta
« Yanıtla #4 : 20 Nisan 2008, 10:22:08 »

Bu Sayfayı Paylaş

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Tags:
Etiketler: Dünyanın en küçük kızı , Dünyanın en küçük kızı indir , Dünyanın en küçük kızı download , Dünyanın en küçük kızı yükle , Dünyanın en küçük kızı bedava , Dünyanın en küçük kızı albümü , Dünyanın en küçük kızı full , Dünyanın en küçük kızı video , Dünyanın en küçük kızı forum