TRForumcu.NeTTRForumcu Eğlence Merkeziİlginç Ve Garip Olaylar (Moderatörler: )Dünyanın en küçük kızı
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Dünyanın en küçük kızı
Cevaplar 4
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 353
Önceki Önceki Konu
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Konu Derecelendirme: 0 Bookmark and Share
Konu: Dünyanın en küçük kızı  (Okunma Sayısı 353 defa) EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu
Gαвяιєℓ
Yönetici
*

Forum Para : 20289.00 YTL
« : 08 Nisan 2008, 11:08:46 »

Dünyanın en küçük kızı
15 yaşındaki Jyoti Amge adlı genç kızın boyunu öğrenince kulaklarınıza inanamayacaksınız;

Hindistan'da yaşayan 15 yaşındaki Jyoti Amge adlı genç kız, 38 santimlik boyuyladünyanın en küçük kızı ünvanını elinde tutuyor. Telegraph gazetesininhaberine göre sadece 5 kilogram ağırlığında olan Amge'deakondroplaziadı verilen bir çeşit cücelik hastalığı bulunuyor.

ŞÖHRETTEN MEMNUN

Nagpurkentinde yaşayan Amge, hastalığından rahatsız olmak bir kenara, durumunyarattığı 'şöhret'ten son derece memnun olduğunu söylüyor.

Gittiğilisede, sınıfın en önünde minyatür bir masası bulunan Amge, 'Küçükolmaktan gurur duyuyorum. Aslında ben de diğer insanlar gibiyim, farklıhissetmiyorum. Bana gösterilen ilgiyi de çok seviyorum' diye konuştu.
EN BÜYÜK HAYALİ AKTRİST OLMAK

Yaşıtlarıgibi pop müzik dinlemekten ve film izlemekten hoşlandığını söyleyenAmge, en büyük hayalinin bir gün Bollwood'un tanınmış bir aktrisi olmakolduğunu belirtiyor. Amge'nin yakın zamanda Hintli pop şarkıcısı MikaSingh'le birlikte hazırladığı bir pop albümü de var.

TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
sweett_yellow
Kıdemli Üye

Forum Para : 2400.00 YTL
« Yanıtla #1 : 08 Nisan 2008, 12:47:20 »

gözlerime inanamadım ama kızı takdir etmek gerek en azından duruma pozitif yönden bakmayı ve kendiyle barışık kalmayı başarabilmiş... paylaşım için teşekkürler...

ѕωєєтнєαят¢ηη
WebMaster

Forum Para : 27572.00 YTL
« Yanıtla #2 : 14 Nisan 2008, 22:37:39 »

şaşırdımm çok güzel kendine öz güveni  var en azından bazı insanlarda olmayan "güven" bu bile yeterli

brcn
Ben Yeniyim
*

Forum Para : 8.00 YTL
« Yanıtla #3 : 15 Nisan 2008, 01:46:08 »

ilginç

berxcan
Kıdemli Üye

Forum Para : 236.00 YTL
« Yanıtla #4 : 20 Nisan 2008, 10:22:08 »