|
|
 |
« : 05 Mayıs 2007, 12:57:01 » |
|
Bahar geldi, okullarda ceket ve kravat serbest Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yaz mevsiminin başlaması ve hava sıcaklıklarının artması sebebiyle öğrencilerin bundan olumsuz etkilenmemeleri için kılık ve kıyafet yönetmeliğinde değişikliğe gitti. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, illere, Okullardaki Görevliler ve Öğrencilerin Kılık-Kıyafetlerine İlişkin Yönetmelik'e ilişkin bir genelge gönderdi. Genelgeye göre, ilköğretim ile ortaöğretimde öğrenim görmekte olan, erkek öğrencilerin ceket giyme ve kravat takma zorunlulukları kaldırıldı. Erkekler öğrenciye yakışır, sade, yarım kollu, gömlek veya tişört giyebilecek. Kız öğrenciler ise şeffaf olmayan, vücut hatlarını belli etmeyen, badi, streç darlıkta kıyafet olmayacak şekilde, öğrenciye yakışır, sade, kollu veya yarım kollu gömlek veya tişört giyecek. Öğrenciler, okulca belirlenenlerin dışında simge, sembol, şekil ve yazıların yer alacağı vücut hatlarını belli eden darlıkta yakasız, kolsuz kıyafetler giyemeyecek. Uygulama yeni öğretim yılına kadar devam edecek. Bakan Çelik, genelgede, 'yaz mevsiminin başlaması ve hava sıcaklıklarının artması sebebiyle öğrencilerin bundan olumsuz etkilenmemesi için bölgelerin iklim şartlarını da dikkate alarak böyle bir uygulama başlattıklarını söyledi. Ayrıca, mezuniyet etkinlikleri velilere, ekonomik yük getirmeyecek şekilde öğrenci, veli ve öğretmenlerin katılımının da sağlanacağı başka mekanlar yerine eğitim kurumlarında yerine getirilecek. Zaman Gazetesi Bu da bizim okulun t-shirt'üLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yaphehe artık ceket gömlek kravat yok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
bizim mavi tonları bide gri ama ben siyah giycem maksat farklılık  müdür ve yardımcılarını kızdıralım biraz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bizim bu zorunlu ya bu giyilio ya da ceket sıkı yönetim var 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ewet bizede serbes ama bize yaz geldi yaw...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|